De populairste goede voornemens op een rijtje

Als het einde van het jaar in zicht is, kijken veel mensen even terug op het oude jaar. Wat ging er goed en wat kan misschien beter. Het ideale moment om na te denken over goede voornemens. Een nieuw jaar betekent tenslotte weer een frisse start! Ben je benieuwd welke goede voornemens het meest voorkomen? Wij delen de top 5 van de meest populaire goede voornemens. Welk goede voornemen heb jij?

Afvallen

Ieder jaar is met stip op nummer 1 het goede voornemen om af te vallen. Na de feestdagen is natuurlijk een perfect moment om hier mee te beginnen. Afvallen kan enerzijds door gezonder te eten en anderzijds door meer te sporten. Nóg beter is een combinatie van de twee: gezonder eten en meer sporten.

Lees meer over Gezond & fit

Stoppen met roken en minder drinken

Het is niks nieuws dat roken gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Datzelfde geldt voor het drinken van alcohol. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die deze gewoontes met zich meebrengen. Daarom is het nieuwe jaar voor heel veel mensen dé kans om een gezonde start te maken. Voor goede voornemens is het namelijk nooit te laat!

Beter omgaan met geld

Minder uitgeven, meer sparen en beter je geld besteden. We willen het allemaal, maar het kan behoorlijk lastig zijn. Om hiermee goed van start te gaan, hebben wij een aantal handige tips waar je direct mee kan beginnen.

Lees alles over besparen

Meer tijd besteden aan familie en vrienden

Een druk leven maar ook onverwachte omstandigheden zoals de corona maatregelen kunnen ervoor zorgen dat we onze familie en vrienden minder vaak zien dan we zouden willen. Het is daarom ook niet vreemd dat veel mensen in het nieuwe jaar meer tijd willen vrijmaken voor familie en vrienden. Geniet daarom van de kleine moment met de mensen die je liefhebt. Wat dacht je van gezellig thuis uiteten of knutselen met de kleintjes?

Relaxter leven

Als je veel stress hebt in je leven, is het belangrijk om af en toe even op adem te komen. Veel mensen willen dan ook minder stress en meer rust in het nieuwe jaar. Dat kan voor iedereen anders zijn. De bovengenoemde voornemens kunnen allemaal zorgen voor meer rust. Tegenwoordig vinden ook steeds mensen hun rust door een duurzame levensstijl. Hoe ziet jouw leven er in 2022 uit?

Meer lezen?

Zo blijf je fit!

Van gezonde recepten tot vitamines en verantwoorde tussendoortjes. Met Albert Heijn blijf je fit.

Shop alles om fit te blijven

6 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop boodschappen doen kan best lastig zijn. Ze kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen. 6 tips om dit gemakkelijker voor je te maken!

Lees de tips

Duurzamer eten doe je zo!

Door duurzamer te eten, met duurzame producten of op duurzame manier, kan je jouw afdruk op de aarde (de impact op het milieu) verkleinen. Wij hebben 6 duurzame eettips voor je op een rij gezet!

Lees meer over duurzaam eten