Tips & tricks met onze handige lijstjes

Lijstjes, vind jij ze ook zo handig? Benieuwd naar de top 14 koffiesoorten of naar de 10 Franse kazen die je geproefd moet hebben? Voor elke nuttige vraag, hebben wij een handig lijstje.

Alles voor op je picknick boodschappenlijstje

Lekker weer vraagt om een lekkere picknick. Ga goed voorbereid op een kleedje of bankje met dit handige boodschappenlijstje.

Bekijk tips voor je volgende picknick

8x de lekkerste biersoorten

Pils is het meest gedronken bier in Nederland. Maar naast het ‘gewone’ pilsje zijn er ook nog een heleboel andere biersoorten.

Ontdek biersoorten

Deze 8 rode wijnsoorten moet je kennen

Kom jij op de wijnkaart niet verder dan een merlot of een cabernet sauvignon? Wij vertellen je alles over 8 rode wijnsoorten, zodat jij als sommelier door het leven kan!

Lees meer over rode wijnsoorten

De 7 lekkerste Franse kazen: brie tot camembert

Niets lekkerder dan een kaasplank vol met Franse kazen, toch? We hebben onze 7 toppers voor jou geselecteerd met daarbij de lekkerste recepten.

Lees meer over Franse kazen

Dé acht meest populaire cocktails

Hoeveel cocktailsoorten ken jij eigenlijk al? We helpen je graag op weg met de acht meest bekende cocktails en daarbij ook nog eens recepten om zelf aan de slag te gaan.

Lees meer over soorten cocktails

BBQ'en: alles wat je nodig hebt

Sausjes, vlees, salades, heb je echt alles? Of mis je nog wat? Maak je BBQ compleet met ons handige lijstje boordevol inspiratie.

Lees meer over BBQ'en

6x bekende pompoensoorten

De pompoen is een typische herfstgroente. Je kunt ze rond september, oktober en november dan ook volop in de schappen vinden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Lees alles over pompoensoorten

7x verschillende theesoorten

De wereld van thee in eindeloos. Wist je dat alle thee op te delen is in zes soorten? Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees alles over thee

Zuurdesembrood: alles wat je wilt weten.

Zuurdesembrood wordt de laatste jaren steeds populairder. Maar wat maakt desembrood nou precies desembrood? En wat is het verschil tussen zuurdesembrood en desembrood zelf?

Lees meer over zuurdesembrood

10x populaire appelsoorten

Appels behoren tot een van de meest gegeten fruitsoorten in Nederland. Er zijn veel soorten appels, elk met hun eigen smaak en textuur. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees meer over de bekendste appelsoorten

Deze 7 witte wijnsoorten moet je kennen

Kom je ook niet verder dan Chardonnay en Sauvignon Blanc? Geen nood, wij zetten onze top zeven witte druivensoorten voor je op een rij!

Lees meer over witte wijnsoorten

Wat heb je allemaal nodig voor gourmetten?

Het is een hele klus om niets te vergeten wanneer je gaat gourmetten. Geen nood, wij helpen graag met een overzichtelijk gourmet boodschappenlijstje.

Bekijk de tips voor je gourmet-boodschappenlijstje

Meer handige lijstjes?