Tips & tricks met onze handige lijstjes

Lijstjes, vind jij ze ook zo handig? Benieuwd naar de top 14 koffiesoorten of naar de 10 Franse kazen die je geproefd moet hebben? Voor elke nuttige vraag, hebben wij een handig lijstje.

11x Paddenstoelensoorten

Er zijn oneindig veel soorten paddenstoelen, maar ze zijn (zeker niet) allemaal eetbaar. Wij laten je de meest voorkomende eetbare paddenstoelen zien, én hoe je ze het best kunt gebruiken.

Bekijk alle paddenstoelensoorten

10x meest populaire cocktails

Hoeveel cocktailsoorten ken jij eigenlijk al? We helpen je graag op weg met de tien meest bekende cocktails en daarbij ook nog eens recepten om zelf aan de slag te gaan.

Lees meer over soorten cocktails
De acht meest populaire cocktails

8x de lekkerste biersoorten

Pils is het meest gedronken bier in Nederland. Maar naast het ‘gewone’ pilsje zijn er ook nog een heleboel andere biersoorten.

Ontdek biersoorten
Verschillende biertjes in fles en glas

6x broodvervangers

Heb je geen zin in brood of wil je minder brood eten? Dan zijn deze zes broodvervangers wat voor jou. En ze zijn nog lekker ook!

Bekijk alle broodvervangers

10x populaire appelsoorten

Appels behoren tot een van de meest gegeten fruitsoorten in Nederland. Er zijn veel soorten appels, elk met hun eigen smaak en textuur. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees meer over de bekendste appelsoorten
Welke soorten appels zijn er allemaal?

6x toppings voor op je flammkuchen

Inmiddels is Flammkuchen niet meer weg te denken van de menukaart. Het is heerlijk als snack maar ook als avondeten, met een frisse salade erbij.

Bekijk onze favoriete toppings
Flamkuchen toppings

7x bekendste aardappelrassen

Van goudgele friet tot smeuïge stamppot, en van romige puree tot crunchy rösti: de aardappel is een multi-talent. Maar weet jij welke aardappelrassen er allemaal zijn? Wij delen de 7 bekendste met je!

Lees er meer over
Welke aardappelrassen ken jij?

9x populaire pastasoorten

Pasta bestaat er in vele soorten en maten. Van penne, lasagne, spaghetti, tagliatelle tot ravioli. Ja, er zijn heel veel soorten pasta.

Bekijk alle pastasoorten

10x bekende broodsoorten

Brood is voor veel mensen onmisbaar; in de vorm van een boterham met pindakaas bij het ontbijt of een pistolet met zalm bij de lunch. Welke broodsoorten zijn er allemaal?

Lees er alles over

Appels voor appeltaart

Heerlijk, een zelfgemaakte appeltaart. Maar met welke appels krijg je nu de allerlekkerste taart?

Lees het hier
Mini appeltaartjes

6x bekende pompoensoorten

De meest voorkomende pompoenen in de supermarkt zijn de oranje Hokkaido en de flespompoen. Maar dit zijn lang niet de enige pompoenen. We zetten ze voor je op een rijtje!

Bekijk pompoensoorten
Pompoenen in een krat

Meer lezen?