Tips & tricks met onze handige lijstjes

Lijstjes, vind jij ze ook zo handig? Benieuwd naar de top 14 koffiesoorten of naar de 10 Franse kazen die je geproefd moet hebben? Voor elke nuttige vraag, hebben wij een handig lijstje.

10x de bekende broodsoorten

Brood is voor veel mensen onmisbaar; als ontbijt of bij de lunch. 'Hoe bruiner je brood, hoe gezonder?' Maar is dat echt waar? We zetten alles voor je op een rijtje!

Lees meer over broodsoorten

8x de lekkerste biersoorten

Pils is het meest gedronken bier in Nederland. Maar naast het ‘gewone’ pilsje zijn er ook nog een heleboel andere biersoorten.

Ontdek biersoorten

Deze 8 rode wijnsoorten moet je kennen

Kom jij op de wijnkaart niet verder dan een merlot of een cabernet sauvignon? Wij vertellen je alles over 8 rode wijnsoorten, zodat jij als sommelier door het leven kan!

Lees meer over rode wijnsoorten

De 7 lekkerste Franse kazen: brie tot camembert

Niets lekkerder dan een kaasplank vol met Franse kazen, toch? We hebben onze 7 toppers voor jou geselecteerd met daarbij de lekkerste recepten.

Lees meer over franse kazen

In 5 stappen het perfecte boodschappenlijstje

Een goed en effectief boodschappenlijstje maken is niet altijd eenvoudig. Met dit stappenplan heb jij in een handomdraai een boodschappenlijstje.

Lees alles over het perfecte boodschappenlijstje

5 tips om meer vezels eten

Door minder te verspillen kunnen we in Nederland 34 kilo prima voedsel per persoon per jaar besparen. Benieuwd hoe jij minder voedsel kan verspillen?

Lees alle tips

De top 5 populaire wijnsoorten op een rij

Er zijn veel wijnsoorten en als beginnende wijndrinker kan je soms weleens verdwalen in de keuze. Daarom vind je hieronder een populaire en bekende top 5 van rode- en witte wijnsoorten.

Lees meer over wijnsoorten

14x koffiesoorten

Als je tegenwoordig een willekeurige koffiebar binnenstapt, wordt je vaak overweldigd door het aanbod aan verschillende soorten koffie. We hebben ze voor je op een rij gezet!

Lees meer over koffiesoorten

Deze 7 witte wijnsoorten moet je kennen

Kom je ook niet verder dan Chardonnay en Sauvignon Blanc? Geen nood, wij zetten onze top zeven witte druivensoorten voor je op een rij!

Lees meer over witte wijnsoorten

Wat heb je allemaal nodig voor gourmetten?

Het is een hele klus om niets te vergeten wanneer je gaat gourmetten. Geen nood, wij helpen graag met een overzichtelijk gourmet boodschappenlijstje.

Bekijk tips voor je gourmetten boodschappenlijst

10x populaire appelsoorten

Appels behoren tot een van de meest gegeten fruitsoorten in Nederland. Er zijn veel soorten appels, elk met hun eigen smaak en textuur. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees meer over de 10 bekendste appelsoorten

6 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop en gezond eten lastig? Dat hoeft helemaal niet! Als je maar slim koopt en kookt. Met dit stappenplan helpen we je om goedkoop en gezond te eten.

Lees alles over goedkoop en gezond eten

6 weetjes over rosé wijn

Welke soorten zijn er? Welke kan je het beste kiezen? Is het drinken van rosé gezonder dan witte of rode wijn? En hoe komt rosé eigenlijk aan zo’n roze kleur? We hebben alles op een rij gezet!

Lees alles over rosé wijn

5x gezonde groentesoorten

Niet ieder groentesoort is hetzelfde. Leer de verschillen in voedingsstoffen kennen middels onze top 5 van favoriete gezonde groentesoorten!

Lees meer over gezonde groentesoorten

5x gezonde fruitsoorten

Ieder fruitsoort heeft zo z'n kwaliteiten. Juist door de verschillen is het gezond om verschillende soorten fruit te eten. Lees de verschillen van onze favoriete top 5 gezonde fruitsoorten.

Lees meer over gezonde fruitsoorten

6x bekende pompoensoorten

De pompoen is een typische herfstgroente. Je kunt ze rond september, oktober en november dan ook volop in de schappen vinden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Lees alles over pompoensoorten

7x verschillende theesoorten

De wereld van thee in eindeloos. Wist je dat alle thee op te delen is in zes soorten? Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees alles over thee

Wat heb je allemaal nodig voor een BBQ?

Wat moet je allemaal regelen of kopen voor een geslaagde BBQ? Wij helpen graag met een overzichtelijk BBQ-boodschappenlijstje, opgedeeld in praktische categorieën.

Bekijk tips voor je bbq boodschappenlijst

Alles voor op je picknick boodschappenlijstje

Lekker weer vraagt om een lekkere picknick. Ga goed voorbereid op een kleedje of bankje met dit handige boodschappenlijstje.

Bekijk tips voor je volgende picknick