Tips & tricks met onze handige lijstjes

Lijstjes, vind jij ze ook zo handig? Benieuwd naar de top 14 koffiesoorten of naar de 10 Franse kazen die je geproefd moet hebben? Voor elke nuttige vraag, hebben wij een handig lijstje.

Gourmetten: alles wat je wilt weten

Het is een hele klus om niets te vergeten wanneer je gaat gourmetten. Geen nood, wij helpen graag met een overzichtelijk gourmet boodschappenlijstje.

Lees meer over gourmetten

10x populaire appelsoorten

Appels behoren tot een van de meest gegeten fruitsoorten in Nederland. Er zijn veel soorten appels, elk met hun eigen smaak en textuur. Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees meer over appelsoorten

6 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop en gezond eten lastig? Dat hoeft helemaal niet! Als je maar slim koopt en kookt. Met dit stappenplan helpen we je om goedkoop en gezond te eten.

Lees alles over goedkoop en gezond eten

In 5 stappen het perfecte boodschappenlijstje

Een goed en effectief boodschappenlijstje maken is niet altijd eenvoudig. Met dit stappenplan heb jij in een handomdraai een boodschappenlijstje.

Lees alles over het perfecte boodschappenlijstje

7x verschillende theesoorten

De wereld van thee in eindeloos. Wist je dat alle thee op te delen is in zes soorten? Hieronder hebben we ze voor je op een rij gezet.

Lees alles over thee

5 tips om meer vezels eten

Door minder te verspillen kunnen we in Nederland 34 kilo prima voedsel per persoon per jaar besparen. Benieuwd hoe jij minder voedsel kan verspillen?

Lees alle tips

6 weetjes over rosé wijn

Welke soorten zijn er? Welke kan je het beste kiezen? Is het drinken van rosé gezonder dan witte of rode wijn? En hoe komt rosé eigenlijk aan zo’n roze kleur? We hebben alles op een rij gezet!

Lees alles over rosé wijn

5x gezonde groentesoorten

Niet ieder groentesoort is hetzelfde. Leer de verschillen in voedingsstoffen kennen middels onze top 5 van favoriete gezonde groentesoorten!

Lees meer over gezonde groentesoorten

5x gezonde fruitsoorten

Ieder fruitsoort heeft zo z'n kwaliteiten. Juist door de verschillen is het gezond om verschillende soorten fruit te eten. Lees de verschillen van onze favoriete top 5 gezonde fruitsoorten.

Lees meer over gezonde fruitsoorten

14x koffiesoorten

Als je tegenwoordig een willekeurige koffiebar binnenstapt, wordt je vaak overweldigd door het aanbod aan verschillende soorten koffie. We hebben ze voor je op een rij gezet!

Lees meer over koffiesoorten

5 tips om biodiversiteit te vergroten

Wat minder vlees en plastic, wat meer groen en beestjes. 5 tips om de biodiversiteit in jouw tuin te vergroten!

Lees alles over biodiversiteit
,