5 Tips voor de perfecte voetbalavond thuis

Na ruim 4 jaar wachten kunnen we eindelijk weer genieten van de beste voetballanden die met elkaar de strijd aan gaan voor die felbegeerde wereldbeker. Aangezien de wedstrijden niet bepaald in onze achtertuin gespeeld worden, geven we je hier 5 tips voor de perfecte voetbalavond thuis.

Tip 1: Nodig al je vrienden uit voor de wedstrijd

Net als het spel is ook het kijken ernaar een teamsport. Nodig al je vrienden uit en zorg voor een scherm waarop iedereen de wedstrijd goed kan volgen want voetbal kijken doen we samen. Zorg voor een goede opstelling zodat iedereen dat wedstrijd goed kan volgen. Je wilt natuurlijk geen doelpunt missen.

Tip 2: Oranje gerechten

Misschien een inkoppertje maar als je bij je vrienden wilt scoren zul je toch echt een goeie selectie op tafel moeten zetten. En wat is er nou leuker om heerlijke oranje gerechten aan je vrienden te serveren? Een goede voorbereiding is het halve werk dus weet wat je wilt maken en zorg dat je hiervoor alles op tijd in huis haalt.

Tip 3: Zorg voor de lekkerste voetbalhapjes

Is de wedstrijd te spannend om uitgebreid te dineren, of wil je je gasten nog iets in de rust serveren? Dan is een borrelplank met allerlei snacks en andere lekkere hapjes een goede optie. Veel variatie en het ziet er ook nog eens feestelijk uit!

Tip 4: Maak van je huis een ware voetbaltempel

Om echt goed in de voetbalsfeer te komen tover je je huis om tot een ware voetbaltempel. Hierbij kun je denken aan oranje vlaggetjes aan het plafond, rood-wit-blauwe ballonnen en natuurlijk heel veel confetti voor wanneer Nederland scoort!

Tip 5: Maak je eigen Oranje collectorsitem

In het najaar van 2022 spaarde je bij ons voor toffe Oranje Patches. Unieke patches voor de échte voetbalfan. De Oranje Patches zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gaan extra lang mee. Plak of naai ze op jouw favoriete (winter)kleding en maak er een echt collectors-item van. Zo kun je laten zien dat je, net als wij, voor Oranje juicht.

Meer lezen

Verschillende biertjes in fles en glas

8x de lekkerste biersoorten

Pils is het meest gedronken bier in Nederland. Maar naast het ‘gewone’ pilsje zijn er ook nog een heleboel andere biersoorten.

Ontdek biersoorten
Borrelplank als avondeten

Borrelplank als avondeten

De borrelplank als avondeten geeft een leuke en lekkere draai aan de doorsnee avondmaaltijd.

Maak de perfecte borrelplank als avondeten
verjaardag vieren

Er is er een jarig, hoera!

Wie jarig is trakteert. Met een tafel vol lekkere hapjes voor jong en oud wordt het een echt knalfeest. Met deze gouden tips zorg je voor een onvergetelijke dag (of avond).

bekijk de tips