Allerhande, liefde voor lekker

Allerhande, liefde voor lekker

Allerhande: recepten voor elke dag en iedereen. Of je nu gaat voor gezond, betaalbaar, makkelijk of juist van een uitdaging houdt… Allerhande helpt jou met kiezen én koken en heeft voor elk moment de lekkerste recepten.

Dit is Allerhande

Dit is Allerhande

Met een gratis magazine, website, social media kanalen, magazine-app, receptkaarten, handige video’s én met recepten in de AH App heb je altijd culinaire inspiratie bij de hand. Allerhande helpt je bij Nederlands meest gestelde vraag: 'Wat eten we vandaag?'

Allerhande op social media

Allerhande op social media

Allerhande heeft liefde voor lekker. En die delen we graag met jou met verrassende recepten, snelle foodvideo’s en allerhandigste kooktips. Kook samen met Allerhande en Allerhande Kids de leukste recepten via YouTube, pin je favorieten gerechten op Pinterest. Inspireer of laat je inspireren via Allerhande op Facebook, Allerhande op Instagram en Allerhande op TikTok. Word jij ook zo blij van eten en drinken? Volg al onze kanalen voor jouw dagelijkse dosis lekkers.

Allerhande Kids

Allerhande Kids

Kinderrecepten van Allerhande: daar wordt elk kind blij van! Koken met kinderen wordt ’n eitje met al onze gezonde en makkelijke gerechten, grappige traktaties en leuke bakrecepten. Bekijk onze Allerhande Kids pagina en neem eens een kijkje bij Allerhande Kids op YouTube gemaakt vóór en dóór kinderen. Leer heel simpel samen de lekkerste Allerhande gerechten te maken.

Recepten zoeken

Recepten zoeken

Wat eten we vandaag? Met onze handige zoekfilters heb jij binnen no-time antwoord op dé vraag van de dag. Filter gemakkelijk jouw zoekresultaten en sorteer op de nieuwste recepten. Heb je weinig tijd? Filter op snel en alle zichtbare recepten staan binnen 15 minuten bij jou op tafel. Dagje geen vlees én zin in pasta? Filter op vegetarisch en vink pasta aan. Zie je? Zo makkelijk is dat! Om het je nog gemakkelijker te maken sla je met één klik op het hartje jouw recepten op in jouw favorieten. Én met één klik op de blauwe button in het recept zet je alle benodigde ingrediënten in jouw winkelmandje. Easy peasy. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de lemon squeezy!

Over de Allerhande recepten

Alle Allerhande recepten worden samengesteld door onze culinaire experts. Recepten worden 3x getest op de hoeveelheid ingrediënten, kook- en oventijden en smaak en uiterlijk van het gerecht. De recepten zijn duidelijk, niet te lang en vooral: lekker.

Over tijden, maten, gewichten en afkortingen:

 • el - afgestreken eetlepel
 • kg - kilogram
 • tl - afgestreken theelepel
 • g - gram
 • ml - milliliter
 • mg - milligram
 • min. - minuut
 • sec. - seconde
 • Oven - aangegeven oventijden bij de recepten zijn bedoeld voor elektrische oven. Het zijn indicaties; de exacte tijd varieert per oven.

Tags

 • Zonder vlees/vis - Dit gerecht bevat geen vlees, vis of gevogelte, maar kan wel kaas met dierlijke stremsels, dierlijke producten (zoals gelatine en dierlijk vet), zuivel en/of eieren bevatten.
 • Vegetarisch - Dit gerecht bevat geen vlees, vis, gevogelte en kaas met dierlijke stremsels en geen dierlijke bijproducten zoals gelatine en dierlijk vet.
 • Veganistisch - Dit gerecht bevat geen dierlijke producten, dus ook geen zuivel en/of eieren.
 • Gezond - Dit gerecht is gebaseerd op de Schijf van Vijf. Kijk voor meer informatie op voedingscentrum.nl.
 • Lactosevrij/glutenvrij - zijn uitsluitend van toepassing bij gebruik van specifieke producten van het Albert Heijn Huismerk, tenzij er een ander merk wordt vermeld. Wij adviseren je om ook altijd de allergie-informatie op de verpakking te lezen. Hierop staat de meest recente allergie-informatie, na eventuele ingrediëntswijzigingen in het product.
Over de Allerhande recepten