Alles voor een gezonde leefstijl

Bij Albert Heijn weten we hoe belangrijk het is om je goed te voelen. Daarom helpen we je graag op weg om gezondere keuzes te maken. En dat kan al in kleine stappen. Van betere voeding en hulp om lekker te slapen, tot meer bewegen en vaker ontspannen. Ons team van enthousiaste experts staat voor je klaar met tips, recepten, trainingen en (voor wie extra hulp wil) dagelijkse coaching bij verschillende challenges.

  • Voor iedereen bereikbaar
  • Gratis leefstijladvies van 12 enthousiaste experts
  • Inspirerende tips, recepten en trainingen
  • Extra coaching en challenges in de gratis Mijn Leefstijlcoach app

Zonnig cadeau

Wat heb jij nodig om stralend de zomer in te gaan? Een gezonder gewicht, meer energie of rust in je hoofd? Wij zetten alle tips op een rij.

Lees meer

Ontmoet onze experts

Werken aan een gezondere leefstijl: dat is samen makkelijker dan alleen. Onze experts zijn er voor je met tips, recepten, trainingen en dagelijkse coaching bij verschillende challenges.

Bekijk de experts

Meer doen?

Koolhydraatarm genieten

Lekkerder in je vel, zonder hongergevoel? Ga niet diëten, maar koolhydraatarm eten! De komende weken delen we heerlijke recepten, verrassende tips en meer. Ontdek wat het voor jou kan doen.

Lees meer over koolhydraatarm

Download Mijn Leefstijlcoach

Wil jij gezonder eten, meer bewegen, beter slapen of vaker ontspannen? Het lukt je met de gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn. Kies een challenge die bij jou past en begin vandaag nog!

Download de gratis app

Heb je nog vragen?

Bel dan met de gratis drogisterij- en leefstijladvieslijn van Albert Heijn: 0800-4040017. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Heb je een vraag over een geneesmiddel? Wacht nog even met het kopen of gebruiken ervan totdat je vragen beantwoord zijn.