Vertrouwde en inspirerende partner

Al ruim 130 jaar is Albert Heijn onderdeel van het straatbeeld en beeldbepalend in het boodschappen doen. We willen onze klanten inspireren met lekkere recepten en producten, maar ook met nieuwe manieren van boodschappen doen. De AH app, de zelfscankassa, digitale Koopzegels zijn voorbeelden van deze nieuwe manieren. Dit maakt boodschappen doen bij Albert Heijn persoonlijker, voordeliger en makkelijker.

Wat we doen, is voor jou

Het leven van onze klanten is bij alles wat wij doen het uitgangspunt. We zijn tegenwoordig allemaal graag lekker druk. Op het werk, met de kinderen, met hobbies, social media, vrienden, familie, online shoppen en sporten. En we leggen de lat ook hoog als het gaat om onze dagelijkse boodschappen. Want je wil lekker eten, liefst ook vers, gezond, gevarieerd en makkelijk. En natuurlijk zonder te veel te betalen. Het leven is namelijk al duur genoeg. Kortom, het leven is soms best een uitdaging. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. Daarom vind je bij ons alles wat je nodig hebt om elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen, op de manier die bij jou past.

Onze missie

We bieden alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen. Dat is onze missie, ons bestaansrecht. Wij helpen klanten het maximale uit hun dagelijkse leven te halen. Daarom bieden we 3 ingrediënten waar onze klant steeds op kan vertrouwen: altijd waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou. De samenhang tussen deze drie ingrediënten en de invulling ervan, maakt Albert Heijn uniek. Alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.

Waar voor je geld

Met ruim 1.250 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker eten en het liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten die bij jou passen én betere keuzes voor koe, boer en natuur.

Gemak voor jou

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij een winkel bij jou in de buurt, online of via de AH app. Kies zelf hoe je je boodschappen ontvangt, bij een Pick up Point of (gratis) thuisbezorgd.

Dat vind je overal bij ons terug

ah.nl en AH app: online bestellen

Altijd en overal je boodschappen doen via ah.nl of met de AH App. Dé online supermarkt met een ruim assortiment. En je doet je boodschappen wanneer het jou uitkomt.

Start met bestellen

AH winkels: een groot assortiment

De AH winkels hebben een groot assortiment aan boodschappen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. In het midden van de winkel is een groot versplein, en we bieden extra services, zoals zelfscannen.

Vind een winkel in de buurt

AH to go: voor onderweg

Voor wie altijd onderweg is, is de AH to go de oplossing: vers en goed eten en drinken tijdens jouw reis. En doen we er alles aan om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Makkelijk, gezond en lekker!

Ontdek meer over ons

Bedrijfsgegevens

  • Albert Heijn B.V.
  • Provincialeweg 11
  • 1506 MA Zaandam
  • www.ah.nl/klantenservice
  • KvK-nummer: 35012085
  • BTW-identificatienummer Nederland: NL002230884B01
  • BTW-identificatienummer België: BE0830512812
Naar meer contactgegevens

Partner worden van Albert Heijn

Schrijf jij de vetste content of vergelijk jij de scherpste aanbiedingen? Meld je dan aan bij ons Partnerprogramma en krijg voor elke bestelling die jouw bezoekers bij ons doen een vergoeding.

Lees meer over het partnerprogramma

Geschiedenis van Albert Heijn

Er is veel gebeurd sinds de 21-jarige Albert Heijn in 1887 het kleine kruidenierswinkeltje van zijn vader overnam. Wil je meer te weten komen over onze geschiedenis? Ontdek alles in detail.

Naar onze geschiedenis