Bekijk de documentaire ’Meer dan super’ en neem een unieke kijk achter de schappen

Meer dan super geeft je een intieme kijk in het leven van 8 Albert Heijn-collega’s. We zien een ‘dag uit het leven van’ en zien hoe zij allemaal hun bijdrage leveren om, elke dag weer, voor beter eten te zorgen.

Onze missie

Samen Beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie dingen gedaan op het gebied van Beter eten maar dat willen wij versnellen:

Omdat we allemaal steeds ouder worden. Als we fit willen blijven, kunnen we beter jong beginnen met een gezonde leefstijl.

Vertrouwde inspirerende partner

Albert Heijn snapt dat beter eten voor iedereen anders is, maar wat we uiteindelijk allemaal willen is hetzelfde: ons goed voelen, lekker in ons vel zitten. Door gezonder te eten. Door te weten waar ons eten vandaan komt en er samen van te genieten. Door een bijdrage te leveren aan het beter achterlaten van de aarde. Vandaag en morgen. Dat gaat niet vanzelf. Daarom nemen we iedereen stap voor stap mee naar beter eten. Altijd op een leuke en lekkere manier. Onderweg, in de winkel of thuis. Overal en op elk moment is Albert Heijn er voor je. Met initiatieven waar iedereen enthousiast van wordt en waarmee we samen telkens weer een stap verder komen. Voor jezelf, voor elkaar en voor de aarde.

Wat we doen, is voor jou

Elke dag zit boordevol keuzes. Over wat we vanavond eten bijvoorbeeld en of we dat samen kunnen doen. Waar we geld aan uitgeven of juist op kunnen besparen, En dat we vandaag wèl gaan sporten. Nee nu echt!! Wie voor zichzelf de juiste keuzes maakt, zit lekker in z’n vel. En dan kun je de hele wereld aan, alles uit het leven halen. Maar met al die mogelijkheden van tegenwoordig is kiezen niet altijd makkelijk. Zeker niet als je ook nog eens de aarde beter wilt achterlaten. Want we leven en kiezen steeds bewuster. Albert Heijn begrijpt dat als geen ander. En dus helpen we je om een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten die past binnen je budget. Bij Albert Heijn geloven we dat eten een doorslaggevende rol speelt bij alles wat je doet om lekker in je vel te zitten. Zo wordt ‘gewoon eten’ dus ‘beter eten’.

Kruidenier sinds 1887

Er is veel gebeurd sinds de 21-jarige Albert Heijn in 1887 het kleine kruidenierswinkeltje van zijn vader overnam. Verschillende (grote) mijlpalen hebben er toe geleid dat Albert Heijn in 130 jaar is uitgegroeid tot de supermarkt van en voor ons allemaal. Van het overnemen van de kruidenierszaak van zijn vader in 1887 en de introductie van de Bonuskaart in 1998 tot de opening van de eerste Albert Heijn in Belgie.

Waar voor je geld

Met ruim 2.000 Prijsfavorieten en wekelijkse Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Voeg daarbij lekkere budgetrecepten en bespaartips en besparen op je boodschappen wordt een eitje.

Beter eten

Gezonder, lekkerder, duurzamer, makkelijker en liefst allemaal tegelijk. Daar helpen we je graag bij. Met inspiratie, producten en tips wat we doen om de wereld een beetje beter achter te laten.

Lees meer over beter eten

Gemak voor jou

Met de AH Bezorgbundel kan je onbeperkt je boodschappen gratis laten thuisbezorgen én ben je verzekerd van een wekelijks persoonlijk bezorgmoment. Da's makkelijk!

Lees meer over de AH Bezorgbundel

Dat vind je overal bij ons terug

ah.nl en AH app: online bestellen

Altijd en overal je boodschappen doen via ah.nl of met de AH App. Dé online supermarkt met een ruim assortiment. En je doet je boodschappen wanneer het jou uitkomt.

Start met bestellen

AH winkels: een groot assortiment

De AH winkels hebben een groot assortiment aan boodschappen waardoor je altijd vindt wat je zoekt. In het midden van de winkel is een groot versplein, en we bieden extra services, zoals zelfscannen.

Vind een winkel in de buurt

AH to go: voor onderweg

Voor wie altijd onderweg is, is de AH to go de oplossing: vers en goed eten en drinken tijdens jouw reis. En doen we er alles aan om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Makkelijk, gezond en lekker!

Ontdek meer over ons

Bedrijfsgegevens

  • Albert Heijn B.V.
  • Provincialeweg 11
  • 1506 MA Zaandam
  • Chat maandag t/m zaterdag van 7:00-23:00 en zondag van 10:00-23:00
  • Telefoon (0800-0305) maandag t/m zaterdag 8:00-18:00 en zondag 10:00-20:00
  • Emailadres: klantenservice@ah.nl
  • KvK-nummer: 35012085
  • Btw-identificatienummer Nederland: NL002230884B01
  • Btw-identificatienummer België: BE0830512812

Partner worden van Albert Heijn

Schrijf jij de vetste content of vergelijk jij de scherpste aanbiedingen? Meld je dan aan bij ons Partnerprogramma en krijg voor elke bestelling die jouw bezoekers bij ons doen een vergoeding.

Lees meer over het partnerprogramma

Geschiedenis van Albert Heijn

Er is veel gebeurd sinds de 21-jarige Albert Heijn in 1887 het kleine kruidenierswinkeltje van zijn vader overnam. Wil je meer te weten komen over onze geschiedenis? Ontdek alles in detail.

Naar onze geschiedenis