Spaaracties

Spaar voor je 2e kaartje gratis!

We mogen er weer op uit. Heerlijk! Meer dan 300 leuke uitjes staan te popelen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. De leukste uitjes zijn dichterbij dan je denkt. Spaar vanaf maandag 5 juli mee in de AH app of plak zegeltjes. Koop je tickets op ah.nl/uitjes.

  • Van 5 juli 2021 t/m 22 augustus 2021 ontvang je 1 AH Uitjes-zegel bij iedere 10 euro aan boodschappen.
  • Bij 4 AH Uitjes-zegels is je AH Uitjes-spaarkaart vol.
  • Met een volle spaarkaart krijg je het 2e kaartje gratis, je hebt keuze uit ruim 300 te gekke uitjes!
Meer over de Uitjes-spaaractie

Overige acties

Mealdeal: Een avond Italiaans genieten met verse pasta en koude Peroni

Tover in een handomdraai deze verse pasta op tafel, serveer daarbij het meest stijlvolle Italiaanse bier Peroni en waan je vanavond even helemaal in Italië. Salute!

Bekijk meer voor het avondeten
Mealdeal: Een avond Italiaans genieten met verse pasta en koude Peroni

Stapelkorting zomerweken

Het wordt een zomer voor voordeel met de Stapelkorting Zomerweken. De komende weken kan je genieten van éxtra scherpe aanbiedingen. Ontdek snel alle Bonusaanbiedingen en start met het stapelen van je favoriete producten. Hoe meer je koopt, hoe meer korting!

Je boodschappen bezorgd op je vakantieadres in Nederland

Wijzig je adres en ontvang je bestelling gewoon op je vakantiebestemming in Nederland. Deze zomer bezorgen we jouw boodschappen namelijk op nóg meer plekken in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe en in Noord-Holland. Als je op een camping of vakantiepark verblijft, bezorgen we tot aan de slagboom. Gewoon even een berichtje achterlaten, zodat we weten dat je bij de slagboom op ons wacht.

Meer informatie

Wissel nu je Air Miles in voor een bol.com cadeaukaart

Alleen online

Wissel je Air Miles in

Maak kans op een limited edition Starbucks T-shirt

Koop nu een Starbucks ijskoffie in de winkel of online en maak kans op één van de limited edition Starbucks t-shirts. Ga naar de winactie, vul je gegevens in, upload je kassabon en wie weet loop jij binnenkort in dit mooie shirt over straat.

Deze actie loopt t/m zondag 1 augustus.

Naar de winactie

Ballenmeiden en -jongens voor de OranjeLeeuwinnen!

Koop 2 Calvé pindakaas potten of 2 doosjes Calvé pindakaasrepen, upload je bon en laat aan ons weten waarom jouw kind aan de zijlijn moet staan bij de OranjeLeuwinnen.Doe mee