Spaaracties

Laat de voorpret maar beginnen!

Samen met de Efteling kijken we uit naar een snelle heropening van het attractiepark. Daarom kan je vanaf volgende week weer sparen bij Albert Heijn voor de allerhoogste korting op Efteling-tickets, tot €12.50 per ticket! Laat de voorpret maar beginnen. We zien je graag snel in de Efteling.

Overige acties

AH BBQ Zalmspies + AH Biefstukspies Black Garlic 1+1 gratis bij Albert Heijn

Van woensdag tot en met zondag AH BBQ-zalmspies + AH Biefstukspies 1+1 gratis

Het lekker weerbericht zegt: (G)áán met die BBQ! Dus sla voordelig in en steek de kolen maar alvast aan. Op naar buiten en genieten maar.Bekijk meer BBQ-vlees

Maak kans op 1 van de 10 Weber BBQ's met Nivea Sun

  • Koop 2 NIVEA Sun producten naar keuze in de winkel of online
  • Ga naar de winactiepagina, vul je gegevens in en upload je kassabon en maak kans op een échte Weber BBQ ter waarde van €250.

Deze actie loopt van woensdag 12 mei t/m zondag 16 mei.

Naar de winactie

Je eigen zomerspelen

Van plan om deze zomer veel buiten te spelen? Met de Senz Sports J5000 trampoline spring je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een gat in de lucht. Of ga voor urenlang speelplezier met de voetbalgoals en Rebounder van Renox. Op zoek naar meer verkoeling? Kies dan voor het Steel Pro frame zwembad van Bestway. Binnen een mum van tijd kun je heerlijk relaxen in je eigen zwembad

Alles superscherp geprijsd en gratis bij jou thuisbezorgd.

Sportief in eigen tuin

De buitenkeuken is weer open!

Van plan om in de zomer weer lekker buiten te koken? Met de Kamado BBQ’s van Grill Guru zet je in een handomdraai de mooiste gerechten met een heerlijke pure houtskoolsmaak op tafel. Of ga voor de Traeger pro serie 22 BBQ waarbij je door de dubbele roosters genoeg grilloppervlak hebt om voor grote gezelschappen de lekkerste maaltijden neer te zetten.

Alles superscherp geprijsd en gratis bij jou thuisbezorgd.

Bekijk alle BBQ’s en accessoires

Vegetarisch eten loont!

In 2020 hebben de deelnemers van de Postcode Loterij een enorme impact gemaakt door mee te doen met de Vega Favorieten campagne. Met deze campagne laten de Postcode Loterij, Unilever en Albert Heijn op een laagdrempelige manier zien dat vegetarisch eten ontzettend lekker en makkelijk is en bovendien goed voor het milieu. Want door voor een vegetarische maaltijd te kiezen hebben alle deelnemers van de Postcode Loterij samen 3.565 ton CO2-eq bespaard. Om het resultaat te vieren maak je alleen deze week GRATIS kans op €12.500 en vele andere fantastische prijzen, die je kunnen helpen om vaker te kiezen voor vegetarisch. Doe mee en ontvang gegarandeerd de heerlijke Ereburger twv €4.50 van De Vegetarische Slager. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op uniekewinactie.nl.

Doe mee!

Win UEFA EURO 2020™ tickets of de UEFA EURO 2020™ bal

Upload je Heineken® product foto en beantwoord de prijsvraag, wie weet win jij wel één van de 1500 ballen of woon jij de overhandiging van de Heineken® Star of the Match beker in het stadion bij!

Bekijk de actievoorwaarden

Maak kans op 1 van de 10 weekendjes weg t.w.v. €1000

Maak kans om jouw mama te verrassen met 1 van de 10 weekendjes weg bij Hof van Saksen t.w.v. 1000 euro. Meedoen kan op de volgende manier: Koop 2 Lindor 200g cornets in de winkel of online, upload je kassabon en gegevens via onderstaande link en maak kans op een heerlijk weekendje weg!

Deze actie loopt van maandag 26 april t/m zondag 16 mei.

Naar de winactie

250 extra Air Miles in mei

Geef je jouw Air Miles saldo een boost!? We hebben samen met Shell en Praxis een leuke Air Miles spaaractie voor je. Doe in mei je boodschappen bij Albert Heijn, shop bij Praxis en shop of tank bij Shell en ontvang 250 Extra Air Miles. Kom je tijdens de actieperiode bij twee partners, dan ontvang je 100 Extra Air Miles.

Als je meedoet, maak je ook nog eens kans op mooie prijzen en profiteer je van tijdelijke inwisseldeals. Dat is sparen, inwisselen en genieten.

Meld je aan