Spaaracties

Over de Efteling spaaractie

Heb je voor 1 maart 2020 een spaarkaart met 4 AH Efteling-zegels bij elkaar gespaard? Dan krijg je krijg je tot 12.50 euro korting op 1 Efteling-ticket. Je kan jouw volle spaarkaart tot en met 12 juli inleveren bij een Albert Heijn-winkel!

Heb je met de AH app gespaard? Je digitale zegels blijven uiteraard behouden. Kijk hier hoe je je digitale zegels kan verzilveren.

De Efteling is vanaf 2 juni weer geopend. Hierdoor is het verzilveren van de spaarkaarten verlengd tot en met 12 juli 2020.

Acties

Combi Deal: Borreltijd!

Geen betere manier om de dag af te sluiten dan met een heerlijk hapje en/of drankje. En op de borrelplank kunnen kaas en wat Spaanse tapas natuurlijk niet ontbreken. Of de 5 nu in de klok zit of niet, jij bent er klaar voor!

Combi Deal: Borreltijd!

Verrassend veel zomervoordeel

Ben jij al zomer proof? Op onze zomerpagina staat alles voor een geweldige zomer. Hier vind je alle inspiratie en zomeraanbiedingen op een rij. Daarnaast is er iedere week extra veel voordeel met scherp geprijsde Stapelkorting aanbiedingen.

Ontdek alle Stapelkorting acties

Maak jouw tuin klaar voor de zomer!

In de tuinshop vind je alles om er gezellig bij te zitten deze zomer. Superscherp geprijsd en gratis bij jou thuisbezorgd.
Vanaf 18 mei koop je online, of via vouchers in de winkel, moderne tuinmeubelen van Hartman.

Bijvoorbeeld Jill Tuinstoelen, set van 2 stuks (van €159.00 voor €99.00)

Bekijk alle aanbiedingen

Nieuw: Karvan Cévitam Signature Blends

Op zoek naar een alcoholvrij drankje? Proef de nieuwe vruchtensiropen van Karvan Cévitam! Mix en drink Signature Blends voor een heerlijk verfrissend verwenmoment. De siropen zijn laag in suiker, bevatten geen kunstmatige geur-, smaak- of zoetstoffen én geen kleurstoffen.
Bekijk meer van Karvan Cévitam
Loading interface...