Acties en aanbiedingen bij je boodschappen

Spaaracties

Spaar nu in de AH app voor superbakjes

Bewaarder, bespaarder, opwarmer of organizer, wat voor bakjesmens je ook bent, met deze superbakjes komen al je bakjeswensen uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de slimme datumaanduiding of vacuümpomp zodat wat je bewaart 5 dagen langer goed blijft? Kortom, iedereen kan nu lekker aan de bak.
  • Bij elke €10 ontvang je 1 bakjeszegel
  • Met 10 zegels een volle spaarkaart
  • Sparen kan van maandag 26 februari t/m zondag 12 mei 2024
  • Volle spaarkaarten inleveren kan van 26 februari t/m 19 mei 2024.

Verzilver je volle spaarkaart(en) voor de hoogste korting op een dagje Efteling in de AH app

Beleef wonderlijke momenten in de Efteling. Met een volle spaarkaart krijg je tot €13.50 korting op Efteling-tickets, eten en drinken en €13.50 korting op Efteling-theatershow CARO! Spaarkaarten kun je inleveren t/m 2 juni 2024.

Winacties

Win een SMEG koelkast

Koop 2 zakken Lamb Weston friet naar keuze en maak kans op 1 van de 10 SMEG koel-vriescombinaties ter waarde van €1.999 (model: FAB32RBL5).

Deze actie is geldig van 26 februari t/m 10 maart 2024

Maak kans op tickets voor Nederland-Schotland​ 22 maart

Als Premium klant maak je kans op 2 tickets voor de oefenwedstrijd Nederland – Schotland op 22 maart. In de aanloop naar het Europees Kampioenschap oefent het Nederlands elftal tijdens dit duel tegen Schotland. Doe mee aan de winactie en maak kans om erbij te zijn in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen Premium? Sluit dit dan direct af en maak kans op tickets.
Meedoen kan t/m zondag 10 maart

Kies voor groene energie van Vandebron en maak kans op ‘s werelds eerste circulaire e-bike van Roetz t.w.v. €3.878,-

Maak impact en kies nu voor écht groene, lokale energie van Vandebron en ontvang tot €250,- korting op je energierekening. Als je overstapt maak je bovendien kans op de Roetz Life e-bike, ‘s werelds eerste circulaire e-bike t.w.v. €3.878,-

* Bij afname van elektriciteit en gas. Bij keuze voor een contract met alleen elektriciteit óf gas heb je recht op de helft van de korting.
Deze actie is geldig van 22 januari t/m 30 april 2024

Maak kans op een Hertog Jan arrangement

Maak kans op een Hertog Jan arrangement t.w.v €230 bij aankoop van twee Hertog Jan sixpacks, een tray, of een krat Hertog Jan. Dit arrangement bevat een bezoek aan onze pittoreske Hertog Jan Brouwerij, inclusief een liefhebbers tour voor twee personen, overnachting in Arcen en een royaal ontbijtbuffet.

Hoe doe je mee?

  • Koop twee Hertog Jan sixpacks, een tray, of een Hertog Jan krat tussen maandag 26 februari en zondag 10 maart 2024
  • Vul je persoonlijke gegevens in en upload de kassabon
  • De winnaar wordt dinsdag 19 maart per email gecontacteerd

De beste deals

Supervoordelige minivakantie

Een weekend of midweek samen, herinneringen voor altijd. Koop nu je ticketdeal voor een 4-6 persoons verblijf al vanaf € 219*.

  • Prijs per vakantieverblijf, incl. reserveringskosten en lokale heffingen, excl. borg.

De looptijd van deze actie is van 16 februari t/m 17 maart 2024.

InShared Autoverzekering, nu met 6 maanden Pechhulp Europa GRATIS

De Autoverzekering van InShared is al 5 jaar op rij als beste getest door de Consumentenbond. Een prima verzekering met een scherpe premie. En nu nog aantrekkelijker: als u de Autoverzekering met Pechhulp Europa afsluit en gebruik maakt van de actiecode PECH-HULP-6MND-INSH, krijgt u de eerste 6 maanden de pechhulpdekking gratis!

De looptijd van deze actie is t/m 15-05-2024.

Mijn Albert Heijn Acties

Alle Kies & Mix aanbiedingen op een rij

Van brosse bokkenpoten en frisse speciaalbieren tot lekkere borrelnoten en studentenhaver. Je hoeft niet meer te kiezen, met de Kies & Mix deals ben je áltijd voordelig uit.

Besparen was nog nooit zo makkelijk

Wist je dat je kan besparen op je bezorgkosten met de AH Bezorgbundel? Een jaarbundel heb je vanaf 8.99 euro per maand. In de meeste gevallen heb je die kosten er al uit wanneer je twee keer per maand bestelt.

Bereken wat je kunt besparen met Mijn Albert Heijn Premium

Bereken je voordeel en zie hoeveel jij kunt besparen wanneer je Mijn Albert Heijn Premium afsluit. Je ziet snel hoeveel je kunt besparen op je aankoop van Bio en AH Terra producten, je geactiveerde Mijn Bonus Box aanbiedingen en hoeveel extra zegels je krijgt met 2x sneller sparen.