Geniet van alle voordelen van Mijn Miles!

Mijn Miles is een spaarprogramma vol voordeel. Je spaart voor korting op je boodschappen of mooie producten, maar je kan ze ook inwisselen voor een cadeaukaart, tickets of uitjes. Daarnaast kun je ze ook doneren aan een goed doel. Het leuke is; het aanmelden en sparen is gewoon gratis en doe je heel makkelijk, gewoon tijdens het doen van je boodschappen. Ook meesparen en euro’s van je Miles maken? Lees dan snel verder!

Spaar 2x zo snel Mijn Miles met Mijn Albert Heijn Premium

Voor maar 12 euro per jaar heb je al een Mijn Albert Heijn Premium account. Één van de voordelen binnen Mijn Albert Heijn Premium is 2x sneller digitaal sparen. Hieronder vallen Koopzegels, Digitale spaarcampagnes zoals Bestek, maar ook Mijn Miles. Je ontvangt dan niet 1, maar 2 Miles per €2.50 besteding. Dit geldt zowel voor winkelaankopen als online bestellingen.
Om twee keer zo snel te kunnen sparen moet je wel je Mijn Miles kaart gekoppeld hebben aan jouw AH account. Je ontvangt geen dubbele Miles indien je de twee kaarten los scant.

Meedoen met Mijn Miles

Je doet gemakkelijk mee met Mijn Miles:
 • Maak een Mijn Miles kaart aan in 1 klik;
 • Of koppel je Mijn Miles kaart

In de AH app:

 • Ga naar Mijn Tegoed

 • Klik op Mijn Miles

 • Klik op “aan de slag”

 • Koppel je bestaande Mijn Miles kaart door in te loggen met je Miles account

 • Maak een nieuwe kaart aan

Op web:

Hoe spaar ik Mijn Miles?

Bij Albert Heijn ontvang je voor iedere €2.50 aan boodschappen 1 Mile. Heb je Mijn Albert Heijn Premium dan is dat zelfs 2 Miles per €2.50. Je spaart Miles op het hele assortiment in de winkel en op ah.nl. Je spaart ook Miles bij de vertrouwde partners: Shell, Praxis, Etos en Essent. Het saldo wordt binnen enkele minuten bijgeschreven na een transactie bij AH winkels of online.

Je spaart geen Miles bij:

 1. Boodschappen in AH to go
 2. Koopzegels
 3. Producten die wettelijk zijn uitgesloten zoals geneesmiddelen, tabakswaren, (kook)boeken, loterijartikelen, prepaid-kaarten, tickets en zuigelingvoeding voor 0-1 jaar.
 4. Cadeaukaarten
 5. Sodastream (cilinders)
Sparen in de winkel
Je hoeft alleen je Bonuskaart te scannen wanneer je Miles kaart gekoppeld is aan jouw Bonuskaart.
Heb je je Miles kaart niet gekoppeld, let er dan wel op dat je naast je Miles kaart ook altijd een Bonuskaart scant, anders spaar je geen Miles.

Winkel je online?
Dan ontvang je automatisch Miles als je Mijn Miles kaart gekoppeld is aan je Bonuskaart. Je vindt dit onder je Klantenkaarten in je profiel.
Het is helaas nog niet mogelijk je Miles in te wisselen op je order op AH.nl. Online kan je alleen je Miles inwisselen in de Mijn Miles shop: mijnahmiles.ah.nl

Saldo checken

Nadat je je Mijn Miles kaart hebt gekoppeld aan je persoonlijke Bonuskaart is het een fluitje van een cent om je Miles saldo te kunnen inzien. Klik op de Mijn Miles tegel in de AH app en zie hoeveel Miles je al hebt gespaard. Daarnaast vind je je Miles saldo onderaan de wekelijkse nieuwsbrief en in de winkel bij het afrekenen bij een van de Scan&Go zelfscankassa’s. Ook vind je je Saldo op airmiles.nl of in de Air Miles app.

Mijn Tegoed

Spaar jij Miles en/of Koopzegels bij Albert Heijn? Dat hebben we iets interessants voor je in de AH app! Onder “ Mijn Tegoed” vind je nu je Miles en je Koopzegels overzichtelijk bij elkaar! Dan zie je precies wat je hebt gespaard. Wist je dat je er ook mee kan betalen in de winkel? Lekker voordelig!

Meest gestelde vragen over Mijn AH Miles