Geniet van alle voordelen van Mijn Miles!

Mijn Miles is een spaarprogramma vol voordeel. Je spaart voor korting op je boodschappen of mooie producten, maar je kan ze ook inwisselen voor een cadeaukaart, tickets of uitjes. Daarnaast kun je ze ook doneren aan een goed doel. Het leuke is; het aanmelden en sparen is gewoon gratis en doe je heel makkelijk, gewoon tijdens het doen van je boodschappen. Ook meesparen en euro’s van je Miles maken? Lees dan snel verder!

Spaar 2x zo snel Mijn AH Miles met Mijn Albert Heijn Premium

Voor maar 12 euro per jaar heb je al een Mijn Albert Heijn Premium account. Één van de voordelen binnen Mijn Albert Heijn Premium is 2x sneller digitaal sparen. Hieronder vallen Koopzegels, Digitale spaarcampagnes zoals Bestek, maar ook Mijn AH Miles. Je ontvangt dan niet 1, maar 2 Miles per €2.50 besteding. Dit geldt zowel voor winkelaankopen als online bestellingen.
Om twee keer zo snel te kunnen sparen moet je wel je Air Miles kaart gekoppeld hebben aan jouw AH account. Je ontvangt geen dubbele Miles indien je de twee kaarten los scant.

Meedoen met Mijn Miles

Om mee te kunnen doen met Mijn Miles moet je in het bezit zijn van een Air Miles kaart. Heb je deze nog niet, vraag deze dan nu aan. Hoe? Volg deze 4 stappen:

  • Stap 1: Schrijf je in bij Air Miles via deze link
  • Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in
  • Stap 3: Ontvang je persoonlijke Air Miles kaartnummer in je mail
  • Stap 4: Koppel je Air Miles kaart in de app of ga naar Klantenkaarten in je AH profiel. Bezoek de AH app, klik op de Mijn Miles tegel onder Mijn Albert Heijn op de homepage en volg de stappen.

Zet je Air Miles kaart in de AH app

Stap 1: Ga naar de AH app

Ga in de app naar de Mijn Miles tegel. Deze kun je vinden in het rijtje waar ook Mijn Bonus Box en Koopzegels staan.

Stap 2: Voeg je Air Miles kaart toe

Voeg je Air Miles kaartnummer toe die je achterop je Air Miles kaart vindt of die je in je mail hebt ontvangen. Met deze stap koppel je je Air Miles kaart aan je Persoonlijke Bonuskaart.

Stap 3: Aan de slag

Ga naar de AH app en vind je saldo en Air Miles kaart hier altijd terug. Je kan hier ook makkelijk doorlinken naar de Mijn Miles shop om je Miles in te wisselen.

Naar Mijn Miles Shop

Hoe spaar ik Mijn Miles?

Bij Albert Heijn ontvang je voor iedere €2.50 aan boodschappen 1 Mile. Heb je Mijn Albert Heijn Premium dan is dat zelfs 2 Miles per €2.50. Je spaart Miles op het hele assortiment in de winkel en op ah.nl. Je spaart ook Miles bij de vertrouwde partners: Shell, Praxis, Etos, Mastercard, Essent. Het saldo wordt binnen enkele minuten wordt bijgeschreven na een transactie bij AH winkels of online.

Je spaart geen Miles bij:

  1. Boodschappen in AH to go
  2. Koopzegels
  3. Producten die wettelijk zijn uitgesloten zoals geneesmiddelen, tabakswaren, (kook)boeken, loterijartikelen, prepaid-kaarten, tickets en zuigelingvoeding voor 0-1 jaar.
  4. Cadeaukaarten
Sparen in de winkel
Je hoeft alleen je Bonuskaart te scannen wanneer je Air Miles kaart gekoppeld is aan jouw Bonuskaart.
Heb je je Air Miles kaart niet gekoppeld, let er dan wel op dat je naast je Air Miles kaart ook altijd een Bonuskaart scant, anders spaar je geen Miles.

Winkel je online?
Dan ontvang je automatisch Miles als je Air Miles kaart gekoppeld is aan je Bonuskaart. Je vindt dit onder je Klantenkaarten in je profiel.
Het is helaas nog niet mogelijk je Miles in te wisselen op je order op AH.nl. Online kan je alleen je Miles inwisselen in de Mijn AH Miles shop: mijnahmiles.ah.nl

Saldo checken

Nadat je je Air Miles kaart hebt gekoppeld aan je persoonlijke Bonuskaart is het een fluitje van een cent om je Miles saldo te kunnen inzien. Klik op de Mijn Miles tegel in de AH app en zie hoeveel Miles je al hebt gespaard. Daarnaast vind je je Miles saldo onderaan de wekelijkse nieuwsbrief en in de winkel bij het afrekenen bij een van de Scan&Go zelfscankassa’s. Ook vind je je Saldo op airmiles.nl of in de Air Miles app.

Meest gestelde vragen over Mijn AH Miles