Recepten met Prijsfavorieten
Recepten met Prijsfavorieten

Recepten met Prijsfavorieten

Met Prijsfavorieten zet je gemakkelijk een goedkope maaltijd op tafel. Inmiddels zijn er al ruim 1.250 Prijsfavorieten, en het worden er elke dag meer. Je herkent ze aan het blauwe duimpje. Als je die ziet, zit je gebakken. Op deze pagina helpen we je op weg met heerlijke recepten vol Prijsfavorieten!

Recepten met Prijsfavorieten

Bami met kip en pindasaus
Bami met kip en pindasaus

Bami met kip en pindasaus

Ingrediënten

voor 4 personen
 • 300 g mienestje
 • 900 g bamigroentepakket
 • 300 g kipfiletreepjes
 • 2 el arachideolie
 • 4 el ketjap manis
 • 250 g kant-en-klare satésaus
 • 62½ g cassave kroepoek
Zet producten op mijn lijst
 1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 2. Haal ondertussen 1 rode peper uit de bamigroente, de ander wordt niet gebruikt. Snijd het steeltje van de rode peper, halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
 3. Verhit de olie in een wok en bak de kip en de fijngesneden rode peper 3 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en ketjap toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng op smaak met peper.
 4. Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mie af, meng door de kip-groentemengsel en bak nog 1 min.
 5. Serveer de bami met de satésaus en kroepoek.

Volkorenpenne met spruitjes en ansjovis

Is ‘wat eten we vandaag?’ bij jou ook altijd de vraag? Ga voor gezond met deze volkoren-pasta ansjovis met spruitjes. Geloof ons: spruitjes-haters worden na het proeven van deze pasta spruitjes-lovers! De gezonde pasta breng je op smaak met zoutige ansjovis, een flinke dosis knoflook, frisse citroen en pittige chilivlokken. Daardoor is je penne lekker gebalanceerd: umami-pittig-zout-zuur. Absoluut het proeven waard! 

00:34