Dit zijn Prijsfavorieten

Bij Albert Heijn hebben we een groot assortiment. Om daar als Prijsfavoriet uit te komen, lukt je niet zomaar! Alleen producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs halen de selectie. Je herkent ze aan het blauwe duimpje. Als je die ziet, zit je goed.

Dit zijn de drie favoriete Prijsfavorieten van Albert Heijn klanten!

De favoriete Prijsfavorieten

Van groente tot gebak: Prijsfavorieten zijn er in allerlei soorten en maten. De 3 die het meest populair zijn bij onze klanten, zetten we voor je op een rij. Heb jij ze al eens in je mandje gedaan?

De top 3:

5 tips om te besparen op je boodschappen

Boodschappen kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen. Zeker als je gezond wilt eten en producten van goede kwaliteit in huis wilt halen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom geven we je graag 5 tips waarmee je kan besparen op je boodschappen.

Tip 1: kies voor het assortiment van Albert Heijn met goedkope boodschappen
Als je waar voor je geld wilt krijgen, zit je goed bij Albert Heijn. We hebben een groot betaalbaar en blijvend assortiment. Daaronder vallen bijvoorbeeld de Prijsfavorieten; meer dan 1.000 topproducten voor kleine prijzen. En ben je bekend met de buitenbeentjes? Dit zijn groente en fruit die er net even anders uitzien. Als je ze aanschaft bespaar je niet alleen geld, je gaat ook verspilling tegen.

Naast de altijd goedkope boodschappen, hebben we ook producten die tijdelijk goedkoper zijn. Bijvoorbeeld de boodschappen in de Bonus. En wat dacht je van de boodschappen met een 35% korting sticker?

Tip 2: hou je aan je boodschappenlijstje
We kennen het allemaal: je staat met een brullende maag in de supermarkt en stopt je mandje vol met producten die er lekker uitzien. Of je doet online boodschappen met de kinderen en ze klikken allerlei snoepgoed in de mand. Terwijl je dat natuurlijk niet nodig hebt! De gouden tip? Hou je aan je boodschappenlijstje. Maak deze op papier of digitaal en wijk er niet vanaf. Als je eenmaal in de week alle boodschappen inslaat zal je minder vaak verleidt worden. Kleine moeite, groot voordeel.

Tip 3: kook met budgetrecepten van Allerhande
Wil je eens flink uitpakken met koken, maar de kosten binnen de perken houden? Met budgetrecepten van Allerhande kook je voor ongeveer 2.50 euro per persoon. Hou je de suggesties voor producten per recept aan dan weet je zeker dat je goedkope boodschappen doet.

Tip 4: stel een budget vast en hou je daaraan
Het klinkt eenvoudiger dan het is: een budget vaststellen en je daaraan houden. Maar het is de enige manier waarop je de kosten voor je boodschappen goed kan controleren. Reserveer per week of maand een realistisch bedrag voor de boodschappen en ga hier zo min mogelijk overheen. Ga je er wel overheen? Noteer hoe dit komt en kijk of je op een later moment kan besparen.

Tip 5: doe verstandig online boodschappen en bezuinig
Online boodschappen doen duur? Dat hoeft helemaal niet! Je kan de bezorgkosten in één klap laten verdwijnen. Hoe? Door de wekelijks wisselende actieproducten te bestellen. Ook kan je een AH Bezorgbundel nemen. Dan worden je boodschappen onbeperkt bezorgd voor een vast laag bedrag per maand. Bovendien zijn er speciale bezorgbundelacties waarmee je tot wel 5 euro kan besparen op je boodschappen.

Loading interface...