Spaar nu Koopzegels in de Albert Heijn app

Gewoon tijdens het boodschappen doen

Spaar voor een rente tot wel 6%

Al jaren kan je bij Albert Heijn Koopzegels sparen voor een rente tot wel 6%! Dat gaat nu nog makkelijker en automatisch met de AH app. Gewoon tijdens het boodschappen doen.

Alle voordelen van Koopzegels sparen in de AH app

 • Tot 6% rente op je spaargeld
 • Ongemerkt sparen voor een extra zakcentje
 • Sparen zonder te plakken
 • Mogelijkheid om het sparen te pauzeren
 • Altijd alles overzichtelijk bij elkaar en bij de hand

Aanmelden via telefoon of laptop/computer

Zit je op mobiel? Klik dan op de link hieronder.

Zit je op een laptop/computer? Scan de QR-code met de camera van je telefoon en meld je aan voor Albert Heijn Koopzegels in de AH app.

Zo werkt het

 • Bij elke euro die je besteedt bij Albert Heijn, kun je een Albert Heijn Koopzegel kopen t.w.v. € 0,10

 • In de winkel: Scan je persoonlijke Bonuskaart bij de kassa en je zegels worden automatisch bijgeschreven aan je totaalbedrag.

 • Online boodschappen: Plaats een bestelling via de AH app of ah.nl.
  Op het moment dat je jouw bestelling niet meer kan wijzigen wordt het definitief aantal Koopzegels berekend. Dat betekent dat je jouw Koopzegels niet meer kan annuleren en je dus 10% extra betaalt bij de bezorger aan de deur. Je ontvangt geen Koopzegels over het statiegeld voor blauwe kratten.

 • Even geen zegels? Je kan het spaarprogramma makkelijk pauzeren (of stopzetten). Als je eerstvolgende bestelling al wordt voorbereid kun je de koopzegels niet meer pauzeren of stopzetten. Vergeet dit dus niet tijdig te doen, voordat je een nieuwe bestelling plaatst.

 • Bij een vol (digitaal) spaarboekje met 490 zegels (€ 49) ontvang je € 52. Dat is dus € 3 winst, oftewel 6% rente.

Verzilveren van de AH Koopzegels

Wil je jouw digitale Koopzegels verzilveren? Dit kan vooralsnog alleen in de winkel bij het verrekenen van je boodschappen aan de kassa. Of ontvang het gespaarde geld contant bij de servicebalie.

Verzilveren van de AH Koopzegels
Hoe kan ik me aanmelden voor Koopzegels sparen in de AH app?
Hoe werkt Koopzegels sparen in de AH app?
Hoe werkt het sparen met mijn online bestelling?

Hoge rente

Sparen voor 6% rente, dat zie je tegenwoordig niet veel meer. Maar wel bij Albert Heijn! Spaar voor Koopzegels in de AH app zodat je geen zegels meer hoeft te bewaren en te plakken. Door je persoonlijke Bonuskaart te scannen, spaar je automatisch en heb je een overzicht van je zegels bij de hand.

Hoge rente

Het Koopzegel programma wordt digitaal

Vanaf 1 juni is het mogelijk om Koopzegels te sparen in de Albert Heijn app. Het Koopzegel spaarprogramma wordt volledig digitaal. We geloven dat digitaal sparen de toekomst is. Wil je een zegelboekje volmaken voordat je overstapt op de AH app? Dat kan, je krijgt de papieren zegels t/m 31 december 2020. daarna is het nog maximaal 5 jaar later mogelijk om je volle papieren boekjes in te leveren aan de kassa en servicebalie.

Hulp nodig bij het overstappen?
In de winkel en bij de klantenservice helpen we je graag!

Ook kan je vanaf 1 juni bij de servicebalie in de winkel je huidige papieren zegels direct over laten zetten naar digitale zegels in de Albert Heijn app.

Meest gestelde vragen en algemene voorwaarden

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de Albert Heijn Koopzegels.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Albert Heijn Koopzegels.

Loading interface...