Makkelijke recepten
Makkelijke recepten

Makkelijke recepten

Makkelijke recepten koken zonder poespas: dat kan. Hier vind je al onze recepten met minder dan 5 ingrediënten, zodat je zo aan tafel kan. Lekker snel en makkelijk!

Fusilli met groentesaus en hamblokjes

Fusilli met groentesaus en hamblokjes

  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Voeg de hamblokjes toe en bak 1 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-hammengsel en warm 2 min. goed door.
  3. Giet de pasta af en meng door de saus. Rasp er de Grana Padano over en serveer.
Snelle recepten

Snelle recepten

In de huidige drukke levens is snelheid steeds vaker van essentieel belang, zelfs in de keuken. Snelle recepten zijn de oplossing! Met slechts 5 ingrediënten en/of 15 minuten, kun je een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Van vlotte pastagerechten tot gezonde salades, deze gerechten bewijzen dat snel en lekker hand in hand kunnen gaan. Benieuwd? Check dan al onze snelle recepten.

Gezonde recepten

Gemak en gezondheid gaan vaak hand in hand. Met slechts een handvol ingrediënten biedt Allerhande recepten die ook nog eens gezond zijn. Ideaal om in de drukte nog steeds gezond te kunnen eten. Van pasta met gegrilde groente tot bloemkoolrijst-schotel met kidneybonen. Ontdek alle gezonde recepten hier.

Gezonde recepten
Vegetarische recepten

Vegetarische recepten

Of je nu een doorgewinterde vegetariër bent of gewoon wilt genieten van vleesvrije maaltijden, deze makkelijke vegetarische recepten zullen je doen verrassen zonder dat dat je lang in de keuken hoeft te staan. Met slechts 5 ingrediënten heb je al een rijstbowl met falafel of een vegetarische noedelsoep. Benieuwd? Bekijk hier de makkelijke vegetarische recepten.