Meer inspiratie voor een vegan kerst gezocht? Bekijk ons online vegan kerstmagazine!

Meer inspiratie voor een vegan kerst gezocht? Bekijk ons online vegan kerstmagazine!

Helemaal nieuw: ons online vegan kerstmagazine. Daarin vind je de lekkerste vegan kerstrecepten van Jason van The Indigo Kitchen, Judith van Bonusvegan en Trai van Trai Vegan. Deze bekende vegan koks geven je tips om gemakkelijk en budgetproof veganistisch te koken. Want vegan eten hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een amuselepel met vegan 'tonijn'salade en kapperappel? Of een prachtige kerstkrans van haricots verts en zongedroogde tomaatjes? Ook het proberen waard: filodeegpakketjes met cranberry-vruchtenspread, net echte kerstcadeautjes.

Allerhande kerstkookschool

Allerhande kerstkookschool

De vrijdag voor kerst, 23 december om 15.30 uur, organiseren we een digitale live kookschool! Samen met tv-chef Hugo Kennis ga je een sprookjesachtige pavlova maken. Hij neemt je live mee door het recept, geeft tips en tricks, zodat jij de show kan stelen met kerst! Dus zet 23 december in je agenda, haal alle boodschappen in huis en doe mee!

Extra leuk: de eerste 20 aanmeldingen krijgen een kerst-verrassingsbox (incl. alle ingrediënten) thuisgestuurd dus wees er snel bij!

Allerhande kookboek: NL op z'n lekkerst

In ons nieuwste Allerhande-kookboek staan maar liefst 130 heerlijke en toegankelijke recepten. Nu verkrijgbaar voor €14,99 in de winkel en online.

Vers van de akkers, zo op ons bord. En dat elke dag opnieuw. In dit Allerhande kookboek laten we Nederland op z’n lekkerst zien. In de hoofdrol staan groente en fruit van eigen bodem en van het seizoen. Met al die lekkere, pure en verse ingrediënten krijg je meteen zin om aan de slag te gaan in de keuken. Van ontbijt, lunch en diner, tot taarten, borrelhapjes en bijgerechten. Allemaal met liefde bedacht en uitvoerig getest in Allerhande's testkeuken.

Allerhande kookboek: NL op z'n lekkerst