Fu­sil­li met groen­te­saus en ham­blok­jes

Een gerecht vol goedkoopjes: dat is nog eens scoren!

(9) waardeer
hoofdgerecht Een gerecht vol goedkoopjes: dat is nog eens scoren! 4 personen
4 9

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Voeg de hamblokjes toe en bak 1 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-hammengsel en warm 2 min. goed door.
  3. Giet de pasta af en meng door de saus. Rasp er de Grana Padano over en serveer.

combinatietip:

Lekker met basilicumblaadjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.160 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Fusilli met groentesaus en hamblokjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met groen­te­saus en ham­blok­jes

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 450 g macaroni-spaghettigroente

Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur.

3
3
  • 250 g hamblokjes

Voeg de hamblokjes toe en bak 1 min. mee.

4
4
  • 520 g AH BASIC pastasaus basilicum

Schenk de pastasaus bij het groente-hammengsel en warm 2 min. goed door.

5
5
  • 50 g Grana Padano 32+

Giet de pasta af en meng door de saus. Rasp er de Grana Padano over en serveer.

combinatietip:

Lekker met basilicumblaadjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.