
Spaghetti met groentesaus
Met een saus van linzen, wortel en rozemarijn.
690 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
redelijk pittig
Ingrediënten
4 personen
300 g
spaghetti
½
basisrecept linzen met wortel en rozemarijn
690 g
passata basilico
50 g
rucola
½ tl
chilivlokken
50 g
Grana Padano 32+
Met een saus van linzen, wortel en rozemarijn.
Aan de slag
1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe ondertussen het basisrecept en de passata in een hapjespan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout.
2
Giet de pasta af en verdeel over diepe borden. Schep de bolognesesaus erop en serveer met de rucola en chilivlokken. Bestrooi met de kaas.
bereidingstipZoek op de site naar 1194262 voor het basisrecept 'Linzen met wortel en rozemarijn'.