bewaar
Spaghetti met geroosterde tomaten
Spaghetti met geroosterde tomaten
bewaar

Spaghetti met geroosterde tomaten

15 min. bereiden
15 min. wachten
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

750 g

trostomaat

6 el

olijfolie extra vierge

75 g

rucola

400 g

spaghetti

1 el

balsamicoazijn

100 g

Grana Padano, snippers

Dit heb je nodig

  • braadslee

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de tomaten met de snijkant naar boven over een ingevette braadslee of bakblik. Verdeel olie over de tomaten, samen met knoflook, peper en zout. Rooster de tomaten in de oven ca. 15 min.

2

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rucola vlak voor het serveren door de spaghetti. Verdeel over borden en besprenkel met olijfolie. Besprenkel de geroosterde tomaten met azijn en verdeel over de spaghetti. Bestrooi en serveer met kaassnippers.