Zomerse gerechten
De zomer in je bol én op je bord. Ontdek je nieuwe favoriete zomergerechten en haal de zon in je keuken, weer of geen weer. Van overvolle salades tot rokerige pulled pork van de barbecue en spannende cocktails: wij hebben dé zomerrecepten!

Zomerse pastasalade maken
Ingrediënten
4 personen
300 g
fusilli
1
komkommer
400 g
rivolo-cherrytomaten
90 g
koelverse pestospread
85 g
rucola
250 g
warmgerookte zalmstukken
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne plakjes van een ½ cm. Halveer de tomaten.
- Giet de pasta af in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta met de pestospread, rucola, komkommer, tomaat en verdeel de zalm in stukken erover. Breng op smaak met peper en zout.