Weekmenu's van Allerhande
Weekmenu's van Allerhande

Weekmenu's van Allerhande

Houd je van eten en plan je graag vooruit? Dan is een weekmenu de uitkomst. Wij maken het je makkelijk door alvast weekmenu's voor je samen te stellen. Voor deze week, volgende week en ook voor een specifieke voorkeur, zoals vegetarisch of op budget. Eet smakelijk!

food.preferences.selection.title

food.preferences.selection.subtitle.logout

Weekmenu voor €10 per persoon

Weekmenu voor €10 per persoon

Met z’n vieren 5 dagen eten voor nog geen € 40*? Kwestie van slim kopen én slim koken. Want door in verschillende gerechten gebruik te maken van dezelfde ingrediënten, eet je meerdere dagen voor minder dan € 2 per persoon per maaltijd. Kijk maar eens naar de volgende 2 weekmenu's.

*Per 4 personen, gebaseerd op het gebruik van de verpakkingen uit de boodschappenlijst. Onder voorbehoud van eventuele prijsstijgingen. Let op: check je winkelmand op dubbel toegevoegde ingrediënten.

Vegetarisch weekmenu

Vegetarisch weekmenu

Van maandag t/m zondag de hele dag een vegetarische maaltijd. Met dit weekmenu helpen we je een handje op weg met 7 vegetarische ontbijtjes, lunch en avondeten.

Weekmenu topper

Weekmenu topper

Ingrediënten

4 personen

4 el

milde olijfolie

300 g

gesneden rode uien

300 g

rundergehakt

2 el

shakshuka specerijenmix

1 kg

bakaardappeltjes

1

courgette

10 g

verse platte peterselie

100 g

yoghurt

1 teen

knoflook

  1. Verhit ¼ olie in een hapjespan en roerbak de ui, het gehakt en de specerijen 2-3 min. op hoog vuur. Blijf goed omscheppen.
  2. Schep het gehaktmengsel uit de pan. Voeg de rest van de olie toe aan de pan en bak de bakaardappeltjes 8-10 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de courgette in halve maantjes en bak de laatste 2 min. mee. De courgette mag lekker knapperig blijven.
  3. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de helft door de yoghurt. Rasp de knoflook erboven en breng de peterselieyoghurt op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Schep het gehaktmengsel door het aardappelmengsel, breng op smaak met peper en eventueel zout en schep nog 1 min. om op hoog vuur. Bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer de peterselieyoghurt ernaast.