Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
Halveer ondertussen de tomaten. Meng de pasta met de pesto rucola, tomaat en kipreepjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Weekmenu's van Allerhande
Houd je van eten en plan je graag vooruit? Dan is een weekmenu de uitkomst. Wij maken het je makkelijk door alvast weekmenu's voor je samen te stellen. Voor deze week, volgende week en ook voor een specifieke voorkeur, zoals vegetarisch of op budget. Eet smakelijk!
Inspiratie voor deze week
Van maandag t/m vrijdag zó aan tafel
Volgende week op het menu
Plan alvast vooruit
5x ontbijt
Van maandag t/m vrijdag een goede start
5x lunch
Van maandag t/m vrijdag een voedzame break
5x avondeten
Van maandag t/m vrijdag een fijne maaltijd
Weekmenu topper
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram penne | |
500 gram snoeptomaatjes | |
95 gram groene pesto in potje | |
85 gram rucola | |
200 gram kipreepjes | |
2 eetlepel milde olijfolie |