Paasmenu 2023
Paasmenu 2023

Paasmenu 2023

We gaan er dit jaar weer een feestelijk Pasen van maken. Met behulp van onze favoriete paasrecepten worden het weer mooie dagen. We wensen iedereen fijne Paasdagen met een uitgebreid ontbijt, relaxte brunch of een gezellig diner!

Paasontbijt

Alles voor een goede start

Paasbrunch en -lunch

Het beste van twee werelden

Ook zo'n zin in Pasen?

Eindelijk weer uitpakken met mooi gedekte tafels, vol verse croissantjes, smoothies, broodjes en veel paaseitjes natuurlijk. Met het lekkerste paasassortiment, prijzen waar je vrolijk van wordt en inspiratie hoe je Pasen thuis kan vieren, wordt ieder paasmoment een feest!

Shop je favoriete paasproducten

Paasdiner

Alles om lekker lang te tafelen

Paasdessert

Het lekkerste voor het laatst
Paasfavoriet: chocolade-croissantkrans

Paasfavoriet: chocolade-croissantkrans

Ingrediënten

8 personen

350 g

vers super croissantdeeg in blik

150 g

hazelnootpasta

8

chocolade paaseitjes

8

aardbeien

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • taartplateau

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het croissantdeeg uit op je werkblad en zorg dat de lange kant naar je toe ligt. Druk de stippellijnen in het deeg dicht, zodat je een grote plak deeg hebt.
  2. Besmeer het deeg met de hazelnootpasta, maar houd rondom een rand van 2 cm vrij. Rol het deeg vanaf de lange kant strak op. Snijd van beide uiteinden van de rol 2 cm af (dit wordt niet gebruikt). Snijd de deegrol met een scherp mes in 16 gelijke rolletjes.
  3. Leg de rolletjes deeg met de snijkant naar boven, tegen elkaar aan, in een krans op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in 15-20 min. lichtbruin en gaar.
  4. Laat 30 min. op de bakplaat afkoelen. Plaats de krans voorzichtig op een taartplateau. Leg om en om een paasei en een aardbei op de rolletjes.