Eiersalade
Eiersalade

Eiersalade

Een klassieker bij de lunch of borrel: eiersalade. Eenvoudig om zelf te maken en met eindeloos veel variaties is er altijd eentje voor ieders smaak. Laat de eitjes maar koken en ontdek jouw favoriet!

Eiersalade maken

Eiersalade maken

Ingrediënten

4 personen

6

middelgrote eieren

25 g

verse bieslook

6 el

mayonaise

1½ tl

Franse mosterd

1 tl

worcestershiresauce

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Giet af en spoel onder koud stromend water. Pel en prak fijn met een vork. Laat 5 min. afkoelen. Snijd de bieslook fijn.
  2. Meng de mayonaise, mosterd, worcestershire sauce en ¾ van de bieslook door de geprakte eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Bestrooi de eiersalade met de rest van de bieslook.