Truf­fel-ei­er­sa­la­de met avo­ca­do

Eiersalade deluxe met truffel en avocado.

(1) waardeer
brunch Eiersalade deluxe met truffel en avocado. 8 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

8 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren, snijd in stukjes en doe in een kom.
  2. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de kruiden fijn en meng ze samen met de sjalot en truffelmayonaise door de eieren.
  3. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en meng door de eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

serveertip:

Lekker met geroosterd brood of op een cracker (dan is dit recept niet meer glutenvrij).

video

Truf­fel-ei­er­sa­la­de met avo­ca­do

leuk & snel - 00:21 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 120 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Truffel-eiersalade met avocado

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Truf­fel-ei­er­sa­la­de met avo­ca­do

1
1
  • 8 middelgrote eieren

Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water.

2
2

Pel de eieren, snijd in stukjes en doe in een kom.

3
3
  • 1 sjalot
  • 20 g AH Excellent verse kruiden voor kruidenboter
  • 4 el truffelmayonaise

Snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Snijd de kruiden fijn en meng ze samen met de sjalot en truffelmayonaise door de eieren.

4
4
  • 1 eetrijpe avocado

Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil.

5
5

Snijd de avocado in blokjes en meng door de eiersalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

serveertip:

Lekker met geroosterd brood of op een cracker (dan is dit recept niet meer glutenvrij).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.