Mak­ke­lij­ke ge­vul­de pa­pri­ka’s met tu­na melt

Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven.

(19) waardeer
hoofdgerecht Tuna melt meets gevulde paprika! Makkelijk gemaakt, ze staan namelijk al met 10 minuten in de oven. 4 personen
4 19

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Snipper de uien. Rasp de cheddar. Laat de tonijn uitlekken maar bewaar 1 el olie (per 4 personen). Meng de bloemkoolrijst met de tonijn, de olie van de tonijn, ui, 50 g cheddar (per 4 personen), peper en eventueel zout.
  2. Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Verdeel er de rest van de cheddar over. Bak de paprika’s in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. gaar.

combinatietip:

Lekker met platte peterselie.

video

Mak­ke­lij­ke ge­vul­de pa­pri­ka’s met tu­na melt

leuk-snel - 00:21 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 480 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
september 2019

Makkelijke gevulde paprika’s met tuna melt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mak­ke­lij­ke ge­vul­de pa­pri­ka’s met tu­na melt

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 4 rode paprika's

Halveer de paprika’s in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en leg met de open kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat.

3
3
  • 2 rode uien
  • 150 g Cheddar Tophat 48+
  • 320 g tonijnstukken in olijfolie

Snipper de uien. Rasp de cheddar. Laat de tonijn uitlekken maar bewaar 1 el olie (per 4 personen).

4
4
  • 200 g koelverse bloemkoolrijst

Meng de bloemkoolrijst met de tonijn, de olie van de tonijn, ui, 50 g cheddar (per 4 personen), peper en eventueel zout.

5
5

Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Verdeel er de rest van de cheddar over.

6
6

Bak de paprika’s in het midden van de voorverwarmde oven in 15 min. gaar.

combinatietip:

Lekker met platte peterselie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.