Pi­ta­brood­jes met ge­bak­ken groen­ten en gei­ten­kaas

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!

(13) waardeer
hoofdgerecht Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook! 4 personen
4 13

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.
  2. Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.
  3. Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 42 g
    waarvan suikers 7 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 600 mg
  • vezels 12 g
Tags
Ook te zien in

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pi­ta­brood­jes met ge­bak­ken groen­ten en gei­ten­kaas

1
1
  • 400 g champignons
  • 2 rode uien

Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm.

2
2
  • 1 zak paprikamix

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve repen van ca. 1 cm.

3
3
  • 3 el milde olijfolie
  • 1 el Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange

Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur.

4
4

Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.

5
5
  • 4 volkorenpita's

Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

6
6
  • 150 g verse geitenkaas naturel

Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.