bewaar
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
bewaar

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

champignons

2

rode uien

1 zak

paprikamix

3 el

milde olijfolie

1 el

Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange

4

volkorenpita's

150 g

verse geitenkaas naturel

Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!

Aan de slag

1

Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.

2

Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.

3

Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.