Gnoc­chi-tray­ba­ke met ge­krui­de pad­den­stoe­len en sa­la­mi

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

(1) waardeer
hoofdgerecht Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen. 4 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Veeg de champignons en paddenstoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd grote exemplaren in kwarten. Scheur de grotere paddenstoelen in stukken. Snijd de uien in dunne parten en de salami in reepjes.
  2. Meng de gnocchi, salami, champignons, paddenstoelen, ui, mix voor groenten en olie in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verdeel over een schaal, schep de spinazie erdoor en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.400 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2018 week 33-36

Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi-tray­ba­ke met ge­krui­de pad­den­stoe­len en sa­la­mi

1
1
  • 400 g kastanjechampignons
  • 200 g paddenstoelenmelange

Verwarm de oven voor op 200 °C. Veeg de champignons en paddenstoelen schoon met keukenpapier.

2
2
  • 2 rode uien
  • 150 g goudsalami

Halveer de champignons en snijd grote exemplaren in kwarten. Scheur de grotere paddenstoelen in stukken. Snijd de uien in dunne parten en de salami in reepjes.

3
3
  • 800 g gnocchi
  • 10 g mix voor geroosterde broccoli en champignons uit de oven
  • 3 el traditionele olijfolie

Meng de gnocchi, salami, champignons, paddenstoelen, ui, mix voor groenten en olie in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

5
5
  • 100 g babyspinazie

Verdeel over een schaal, schep de spinazie erdoor en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.