bewaar
Gegrilde kip met zoete-aardappelspaghetti en tomatensaus
Gegrilde kip met zoete-aardappelspaghetti en tomatensaus
bewaar

Gegrilde kip met zoete-aardappelspaghetti en tomatensaus

We combineren volkoren spaghetti met zoete-aardappelspaghetti voor het ultieme pastagerecht.

25 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verspakket tomatensoep

250 ml

kraanwater

1 el

Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange

1 el

traditionele olijfolie

300 g

scharrelkiphaasje

250 g

volkoren spaghetti

400 g

zoete-aardappelspaghetti

Dit heb je nodig

  • staafmixer

  • grillpan

We combineren volkoren spaghetti met zoete-aardappelspaghetti voor het ultieme pastagerecht.

Aan de slag

1

Bereid het verspakket tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg alleen minder water toe en laat de bouillontabletten weg. Pureer tot saus.

2

Meng de funghi trifolati met de olie. Bestrijk de kip met de kruidenolie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig.

3

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de zoeteaardappelspaghetti toe. Giet af en verdeel over de kommen of borden. Schep de tomatensaus erop en verdeel de gegrilde kip erover.

tip

combinatietipLekker met wat blaadjes basilicum.