Fusilli met pittige tomaat-paprikasaus
590 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1
2
2 eetlepels
2 potten
1 pakje
1 zak
5 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2004 week 44-45 - 2004 week 44-45
Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.
Fusilli met pittige tomaat-paprikasaus

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
1 ui
2 rode paprika's
2 eetlepels olijfolie
2 potten pastasaus tomaat
1 pakje hamblokjes
1 zak gemengde ijsbergsla
5 eetlepels balsamicodressing



