Fu­sil­li met pit­ti­ge to­maat-pa­pri­kasaus

(19) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 19

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fusilli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Olie verhitten en ui en paprika fruiten. Saus en ham erdoor roeren en door en door warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Sla en dressing mengen. Saus door fusilli scheppen en met salade serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.