Penne met tomaten-paprikasaus

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g penne (pasta)
- 1 groene en rode paprika
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 potjes tomatensaus tomaat, paprika en chili (a 185 g)
- 2 schaaltjes Valess mediterraan (a 160 g)
- 1 zak ijsbergsla (gemengd (200 g))
- 4 eetlepels balsamicodressing
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 min. bakken. Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 min. bakken. Sla met dressing mengen. Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen. Met sla serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 695 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 89 g
- vet 25 g