bewaar
Penne met tomaten-paprikasaus
Penne met tomaten-paprikasaus
bewaar

Penne met tomaten-paprikasaus

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne

1

groene en rode paprika

4 eetlepels

olijfolie

2 potjes

tomatensaus tomaat, paprika en chili

2 schaaltjes

Valess mediterraan

1 zak

ijsbergsla

4 eetlepels

balsamicodressing

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Helft van olie in braadpan verhitten en paprika hierin 5 min. bakken. Tomatensaus erdoor scheppen en zachtjes verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten en Valess 5 min. bakken. Sla met dressing mengen. Tomaten-paprikasaus door penne scheppen en eventueel met zout op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en Valess ernaast leggen. Met sla serveren.