bewaar
Penne met tomaat en mascarponesaus
Penne met tomaat en mascarponesaus
bewaar

Penne met tomaat en mascarponesaus

De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

300 g

mini mozzarella

1

courgette

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

380 g

pastasaus tomaat en mascarpone

200 g

gemengde ijsbergsla

4 el

sladressing balsamico

De mozzarellabolletjes smelten half in de warme tomatensaus.

Aan de slag

Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de mozzarella uitlekken. Maak de courgette schoon en snijd deze in blokjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit in een braadpan de olie en bak de courgette en knoflook 4 min. zachtjes. Roer de pastasaus erdoor en laat het door en door warm worden. Roer de penne en de pastasaus erdoor en laat het 1 min. doorwarmen. Meng de sla met de dressing. Breng de penne op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met salade.