Penne met tomaat-mascarponesaus

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 aubergines
- 4 el traditionele olijfolie
- 300 g volkorenpenne
- 185 g tomaat-mascarponesaus
- 15 g verse basilicum
- 150 g mini mozarella's
Advertentie
Bereiden
Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes. Verhit olie in een braadpan een bak de aubergine 10 min. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de saus toe, breng op smaak met peper en zout en verwarm de saus door. Snijd de basilicum grof. Laat de kaas uitlekken en halveer. Giet de penne af en meng met de saus, kaas en basilicum.
combinatietip:
Lekker met groene salade met vinaigrettedressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 56 g
-
vet 24 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Penne met tomaat-mascarponesaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne met tomaat-mascarponesaus
- 2 aubergines
- 4 el traditionele olijfolie
Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes. Verhit olie in een braadpan een bak de aubergine 10 min.
- 300 g volkorenpenne
- 185 g tomaat-mascarponesaus
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de saus toe, breng op smaak met peper en zout en verwarm de saus door.
- 15 g verse basilicum
- 150 g mini mozarella's
Snijd de basilicum grof. Laat de kaas uitlekken en halveer. Giet de penne af en meng met de saus, kaas en basilicum.
combinatietip:
Lekker met groene salade met vinaigrettedressing.