Spa­ghet­ti met to­maat-mas­car­po­ne­saus

(24) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
2 24

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
  2. Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 22-23

Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti met to­maat-mas­car­po­ne­saus

1
1
  • 300 g spaghetti
  • 500 g boontjesmix
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 300 g groenteburgers

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.

2
2
  • 80 g ongezouten pecannoten
  • 370 g tomaat-mascarponesaus

Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.