Ingrediënten
4 personen
300 g
spaghetti
500 g
boontjesmix
2 el
traditionele olijfolie
300 g
groenteburgers
80 g
ongezouten pecannoten
370 g
tomaat-mascarponesaus
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.
Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

hoofdgerecht
null personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g spaghetti
500 g boontjesmix
2 el traditionele olijfolie
300 g groenteburgers
80 g ongezouten pecannoten
370 g tomaat-mascarponesaus