Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g spaghetti
- 500 g boontjesmix
- 2 el traditionele olijfolie
- 300 g groenteburgers
- 80 g ongezouten pecannoten
- 370 g tomaat-mascarponesaus
Advertentie
Bereiden
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
- Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 715 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 75 g
-
vet 37 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Spaghetti met tomaat-mascarponesaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghetti met tomaat-mascarponesaus
- 300 g spaghetti
- 500 g boontjesmix
- 2 el traditionele olijfolie
- 300 g groenteburgers
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
- 80 g ongezouten pecannoten
- 370 g tomaat-mascarponesaus
Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.