Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.
Gerelateerde recepten
Spaghetti met tomaat-mascarponesaus

hoofdgerecht
4 personen
715 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjesmix in 5 min. beetgaar. Verhit olie in de koekenpan en bak de groenteburgers 5 min.
Hak de noten grof. Roer de tomaat met mascarponesaus met noten door de spaghetti. Verwarm het geheel door en door. Serveer spaghetti met groenteburgers en boontjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
500 g boontjesmix
2 el traditionele olijfolie
300 g groenteburgers
80 g ongezouten pecannoten
370 g tomaat-mascarponesaus