bewaar
Tortelloni met mascarponesaus
Tortelloni met mascarponesaus
bewaar

Tortelloni met mascarponesaus

Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.

15 min. bereiden
176waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse tortelloni con formaggio e noci

2

uien

6

tomaten

3 el

traditionele olijfolie

185 g

pastasaus tomaat en mascarpone

75 g

rucola

65 g

pijnboompitten

Omdat tortelloni van zichzelf al zo lekker is, voegen we alleen een paar basics toe om 'm nog beter te maken.

Aan de slag

Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Kruis de tomaten in en dompel 10 sec. onder in een pan kokend water. Ontvel de tomaten en snijd in kleine stukjes. Verhit in een pan de olijfolie en fruit de ui 3 min. Voeg de tomaten toe en bak 4 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm goed. Breng op smaak met peper en zout. Meng de tortelloni met de saus en bestrooi met rucola en pijnboompitten.