bewaar
Tortelloni met ham en pesto
Tortelloni met ham en pesto
bewaar

Tortelloni met ham en pesto

Soms heb je maar 6 ingrediënten nodig om een lekker doordeweeks gerecht te maken.

15 min. bereiden
448waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

champignons

2

preien

2 el

traditionele olijfolie

250 g

hamblokjes

200 ml

crème fraîche

50 g

verse basillicumpesto

500 g

verse tortelloni con formaggio e noci

Soms heb je maar 6 ingrediënten nodig om een lekker doordeweeks gerecht te maken.

Aan de slag

1

Snijd de champignons in plakjes. Was en snijd de preien in schuine ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons en prei 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de hamblokjes, crème fraîche en pesto toe. Schep om en warm nog 4 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af, verdeel over de borden en schep het groentemengsel erover. Serveer direct.

tip

combinatietipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.