bewaar
Penne met zoete tomatensaus
Penne met zoete tomatensaus
bewaar

Penne met zoete tomatensaus

20 min. bereiden
licht pittig
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

2

uien

4 el

traditionele olijfolie

500 g

cherrytomaten

250 g

rozijnen

4 stuks

groenteburger

15 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.

3

Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteburgers in 4-6 min. goudbruin en gaar.

4

Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.