Penne met zoete tomatensaus

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g volkorenpenne
- 2 uien
- 4 el traditionele olijfolie
- 500 g cherrytomaten
- 250 g rozijnen
- 4 stuks groenteburgers
- 15 g verse basilicum
Advertentie
Bereiden
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de tomaten toe en bak deze in 5 min. zacht. Schep de rozijnen erdoor.
- Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteburgers in 4-6 min. goudbruin en gaar.
- Schep de penne met het basilicum door de tomaten. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 65 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 0 g
Pittigheid
Ook te zien in
Penne met zoete tomatensaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne met zoete tomatensaus
- 300 g volkorenpenne
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- 2 uien
- 2 el traditionele olijfolie
- 500 g cherrytomaten
- 250 g rozijnen
Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Halveer de tomaten en bak deze 5 min. mee. Schep dan de rozijnen erdoor.
- 2 el traditionele olijfolie
- 4 stuks groenteburgers
Verhit de olie in een andere koekenpan. Bak de groenteburgers in 4-6 min. goudbruin en gaar.
- 15 g verse basilicum
Snijd de basilicum grof. Schep de penne met het basilicum door de tomaten.
Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg er een groenteschijf bij.