bewaar
Penne met spruitjes, kaas en tomatensaus
Penne met spruitjes, kaas en tomatensaus
bewaar

Penne met spruitjes, kaas en tomatensaus

15 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

500 g

spruitjes

3

rode uien

3 el

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

390 ml

pastasaus sugo kruiden

200 g

belegen kaas

15 g

verse basilicum

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Snijd de ui in partjes en de knoflook fijn. Fruit de uienpartjes in de olie 3 min. en voeg de laatste minuut de knoflook toe.

2

Voeg de pastasaus toe en breng de saus al roerend aan de kook. Meng de kaasreepjes met het basilicum.

3

Verdeel de penne met spruitjes over de borden. Schep de tomatensaus erover, verdeel de kaasreepjes met basilicum erover en strooi er naar smaak nog wat peper over.