Penne met Napolitaanse groentesaus

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1 ui
- 250 g bleekselderij
- 250 g bospeen
- 300 g volkorenpenne
- 2 el traditionele olijfolie
- 425 g pastasaus (pomodorini tradizonale)
- 150 g geraspte belegen kaas
Advertentie
Bereiden
- Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig in ca. 3 min. Voeg de bleekselderij, de wortels en de tomatensaus toe. Breng al roerend aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 10 min. garen.
- Giet de penne af en schep door de saus. Serveer direct. Geef de gemalen kaas apart erbij.

Ui snipperen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 58 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Penne met Napolitaanse groentesaus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Penne met Napolitaanse groentesaus
- 1 ui
- 250 g bleekselderij
- 250 g bospeen
Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes.
- 300 g volkorenpenne
- 2 el traditionele olijfolie
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig in ca. 3 min.
- 425 g pastasaus
Voeg de bleekselderij, de wortels en de tomatensaus toe. Breng al roerend aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 10 min. garen.
- 150 g geraspte belegen kaas
Giet de penne af en schep door de saus. Serveer direct. Geef de gemalen kaas apart erbij.