bewaar
Penne met Napolitaanse groentesaus
Penne met Napolitaanse groentesaus
bewaar

Penne met Napolitaanse groentesaus

15 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

250 g

bleekselderij

250 g

bospeen

300 g

volkorenpenne

2 el

traditionele olijfolie

425 g

pastasaus

150 g

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Snipper de ui, snijd bleekselderij in boogjes en de bospeen in plakjes. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui glazig in ca. 3 min. Voeg de bleekselderij, de wortels en de tomatensaus toe. Breng al roerend aan de kook en laat de saus met de deksel op de pan op laag vuur 10 min. garen.

2

Giet de penne af en schep door de saus. Serveer direct. Geef de gemalen kaas apart erbij.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.