Gevulde tomaten met mediterrane filets
530 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
12
5 eetlepels
2 schaaltjes
1 eetlepel
1 zak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 week 12-13 - 2007 week 12-13
Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden in 500 ml water. Tomaten schoonmaken en kapjes eraf snijden. Tomaten uithollen en aan binnenzijde met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten. Filets in 4 min. bruinbakken, halverwege keren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met risotto hoog opvullen en op sla plaatsen. Tomatenkapjes erop leggen. Tomaten met filets serveren.
Gevulde tomaten met mediterrane filets

hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden in 500 ml water. Tomaten schoonmaken en kapjes eraf snijden. Tomaten uithollen en aan binnenzijde met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten. Filets in 4 min. bruinbakken, halverwege keren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met risotto hoog opvullen en op sla plaatsen. Tomatenkapjes erop leggen. Tomaten met filets serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak risotto ai funghi
12 trostomaten
5 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Valess filets mediterraan
1 eetlepel azijn
1 zak rucola slamelange




