bewaar
Gevulde tomaten met mediterrane filets
Gevulde tomaten met mediterrane filets
bewaar

Gevulde tomaten met mediterrane filets

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

risotto ai funghi

12

trostomaten

5 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

Valess filets mediterraan

1 eetlepel

azijn

1 zak

rucola slamelange

Aan de slag

Risotto volgens gebruiksaanwijzing bereiden in 500 ml water. Tomaten schoonmaken en kapjes eraf snijden. Tomaten uithollen en aan binnenzijde met zout en peper bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten. Filets in 4 min. bruinbakken, halverwege keren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Salade over vier borden verdelen en met dressing besprenkelen. Tomaten met risotto hoog opvullen en op sla plaatsen. Tomatenkapjes erop leggen. Tomaten met filets serveren.