bewaar
Vegetarische filets met groene pepersalsa
Vegetarische filets met groene pepersalsa
bewaar

Vegetarische filets met groene pepersalsa

30 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

10

groene pepers mild

3

Tasty Tom tomaten

4 eetlepels

olijfolie

1 blikje

maïskorrels

1 duopak

krieltjes

1 teentje

knoflook

400 g

peultjes

2 schaaltjes

Valess mediterraan

Dit heb je nodig

  • grillmand

  • barbecue

Aan de slag

Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.