Vegetarische filets met groene pepersalsa

390 kcal

30 min. bereiden

2.3/5

(3)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillmand

  • barbecue


2005 week 28-29 - 2005 week 28-29

Aan de slag

  1. Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische filets met groene pepersalsa

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig