Vegetarische filets met groene pepersalsa
390 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
10
3
4 eetlepels
1 blikje
1 duopak
1 teentje
400 g
2 schaaltjes
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 28-29 - 2005 week 28-29
Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.
Vegetarische filets met groene pepersalsa

hoofdgerecht
4 personen
390 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Barbecue aansteken. Pepers en tomaten fijnsnijden en met 2 el olie mengen. Maïs laten uitlekken en door tomatenmengsel scheppen. Salsa met zout en peper op smaak brengen. Peultjes schoonmaken en in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes mengen met rest van olie en teentje knoflook er boven uitknijpen. Grillmand invetten en krieltjes op barbecue in 10 min. grillen. Krieltjes met zout bestrooien. Valess op barbecue in 5 min. gaargrillen. Valess met krieltjes, salsa en peultjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
10 groene pepers mild
3 Tasty Tom tomaten
4 eetlepels olijfolie
1 blikje maïskorrels
1 duopak krieltjes
1 teentje knoflook
400 g peultjes
2 schaaltjes Valess mediterraan
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue




