bewaar
Valess met tagliatelle en tapenade
Valess met tagliatelle en tapenade
bewaar

Valess met tagliatelle en tapenade

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ pak

sperziebonen

300 g

tagliatelle

1 potje

tapenade van zongedroogde tomaten

25 g

boter

2 schaaltjes

Valess mediterraan

1 zakje

jus naturel

Aan de slag

Sperziebonen in diepe pan met ruim kokend water en zout naar smaak in ca. 10 min. gaarkoken. Afgieten. Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking gaarkoken en afgieten. Meng de tagliatelle in de pan met 3 el tapenade. Boter ondertussen in grote koekenpan smelten en bruin laten worden. Bak de Valess om en om in ca. 4 min. krokant en goudbruin. Neem de Valess uit de pan, voeg 1/4 l water toe aan de pan, roer juspoeder en tapenade (2-3 el) naar smaak erdoor, en laat even koken. Valess, tagliatelle en sperziebonen over 4 borden verdelen. Tapenadejus over de Valess scheppen.