bewaar
Spaghetti met Valess en pijnboompitten
Spaghetti met Valess en pijnboompitten
bewaar

Spaghetti met Valess en pijnboompitten

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

2 bakjes

cherrytomaten

4 teentjes

knoflook

½ zakje

verse basilicum

½ zakje

pijnboompitten

5 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

Valess mediterraan

Aan de slag

Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.