Spaghetti met Valess en pijnboompitten

600 kcal

15 min. bereiden

3.4/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 24-25 - 2006 week 24-25

Aan de slag

  1. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.

Wat vond je van dit recept?

Spaghetti met Valess en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig