Ingrediënten
4 personen
300 g
spaghetti
2 bakjes
cherrytomaten
4 teentjes
knoflook
½ zakje
verse basilicum
½ zakje
pijnboompitten
5 eetlepels
olijfolie
2 schaaltjes
Valess mediterraan
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.
Spaghetti met Valess en pijnboompitten

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en halveren. Knoflook pellen en snipperen. Basilicumblaadjes in reepjes snijden. Pijnboompitten in droge koekenpan met antiaanbaklaag roosteren. In tweede koekenpan 2 el olie verhitten en filets in 4 min. gaar en goudbruin bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en op laag vuur knoflook 1 min. fruiten. Tomaatjes toevoegen en 2 min. meebakken. In grote schaal tomaten, knoflookolie en spaghetti mengen. Spaghetti met basilicum en pijnboompitten bestrooien en met filets serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g spaghetti
2 bakjes cherrytomaten
4 teentjes knoflook
½ zakje verse basilicum
½ zakje pijnboompitten
5 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes Valess mediterraan