bewaar
Visschotel met tapenade
Visschotel met tapenade
bewaar

Visschotel met tapenade

15 min. bereiden
2 uur 30 min. wachten
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 zakjes

aardappelpuree

1 eetlepel

olijfolie

500 g

schelvisfilet

½ pot

tapenade van zongedroogde tomaten

150 g

kaas

1 zak

broccoliroosjes

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Ovenschaal bestrijken met olijfolie en bedekken met visfilets. Vis bestrijken met tapenade. Aardappelpuree erover verdelen en bestrooien met kaas. Visschotel in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Pan met ruim water met zout aan de kook brengen en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Broccoliroosjes serveren bij visschotel.