bewaar
Visschotel met geroosterde groenten
Visschotel met geroosterde groenten
bewaar

Visschotel met geroosterde groenten

10 min. bereiden
15 min. wachten
174waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

pangasiusfilet

1 teen

knoflook

1 potje

tapenade van zongedroogde tomaten

1

courgette

1

gele paprika

1

rode ui

2

tomaten

3 el

olijfolie

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • lage ovenschaal, ingevet

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Wrijf de pangasiusfilets in met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Pers de knoflook, meng met de tapenade en bestrijk de vis ermee. Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15 min. gaar worden.

2

Bestrijk de courgette, paprika, ui en tomaat dun met olie en rooster ze in een hete grillpan in 4 min. mooi bruin en beetgaar. Schep de groente op een bord, bestrooi met peper en zout en serveer met de vis. Lekker met aardappelpuree.