bewaar
Gebakken vis met tonijntapenade
Gebakken vis met tonijntapenade
bewaar

Gebakken vis met tonijntapenade

10 min. bereiden
20 min. wachten
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

koolvisfilet

1 blik

tonijnstukken in olijfolie

½ potje

tapenade van zongedroogde tomaten

8

tomaten

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

2

ciabatta's

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Koolvis in grote ovenschaal leggen. Tonijn laten uitlekken. Tonijn met tapenade mengen. Vis dik besmeren met tapenade. Tomaten halveren en snijvlak met zout en peper bestrooien. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Tomaten met oliemengsel bestrijken en naast vis leggen. Vis en tomaten 20 min. in oven bakken. Vis met tomaten en ciabatta serveren.