bewaar
Vegan pizza funghi
Vegan pizza funghi
bewaar

Vegan pizza funghi

Pizza party met deze vegan pizza funghi! De truffelolie maakt het feestje af.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
1waardering

Ingrediënten

2 personen

200 g

paddenstoelen voor risotto

2

Bertolli pizzabodems

4 el

pizzasaus

150 g

plantaardige rasp alternatief voor mozzarella

2 tl

olijfolie truffelaroma

20 g

rucola

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Pizza party met deze vegan pizza funghi! De truffelolie maakt het feestje af.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2

Scheur de grotere paddenstoelen in kleine stukjes. Snijd de champignons in plakjes. Ris de blaadjes van de tijm en pluk de naalden van de rozemarijn (uit het bakje paddenstoelen voor risotto). Snijd de kruiden fijn.

3

Leg de pizzabodems op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de pizzabodems met de pizzasaus. Verdeel achtereenvolgens de kruiden, mozzarella en paddenstoelen erover. Bak in het midden van de voorverwarmde oven in 8-10 min. goudbruin.

4

Besprenkel de pizza’s met de olie. Beleg elke pizza met wat rucola.