bewaar
Vegan minipizza
Vegan minipizza
bewaar

Vegan minipizza

Bij de borrel, bij een feestje of als snack op de bank: vegan mini pizza's kunnen altijd!

5 min. bereiden
12 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

10 porties

1

rode ui

100 g

plantaardige rasp Italiaanse stijl

75 g

plantaardige rasp alternatief voor mozzarella

10

diepvries steenoven mini-pizzabodems

90 g

gegrilde artisjok in olie in potje

2 el

milde olijfolie

30 g

rucola

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode ui in 5 dunne ringen. Meng beide soorten plantaardige rasp door elkaar en verdeel over de mini pizzabodems.

2

Verdeel de uienringen over de helft van de pizza’s. Verdeel de artisjok over de rest van de pizza’s. Besprenkel met de olie.

3

Bak de pizza’s ca.12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneer met de rucola en bestrooi met peper.

variatietipOok lekker met gesneden paprika, zwarte olijven zonder pit, kappertjes, champignon in plakjes, vegan spekjes of vegan salami.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegan minipizza

Bij de borrel, bij een feestje of als snack op de bank: vegan mini pizza's kunnen altijd!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig