Lekkerste winnaars

AH Biologisch Jong belegen 30+ als beste uit de test!

Onze AH Biologisch Jong belegen 30+ kaas is als beste getest door de Consumentenbond. In deze test werden 13 soorten plakken jong belegen 30+ kaas geproefd. *Bron: test jong belegen kaas, Consumentenbond 2021

Ontdek 'm hier:

We hebben weer een prijs gewonnen!

De AH Amore di pizza is als beste getest door de Consumentenbond. In deze test werden 17 simpele pizza's met mozzarella, tomaat en basilicum getest. *Bron: test pizza margherita, Consumentenbond 2020

Ontdek 'm hier:

AH wint voor de 9e keer op rij de titel 'Chocoladesupermarkt van het jaar'

Dit onderzoek (2020) is uitgevoerd door GFK onder 6000 huishoudens, in opdracht van Nestlé. In het onderzoek wordt voor 23 supermarkt formules de waardering voor het chocolade schap gemeten. Albert Heijn scoort dit jaar beter op service ten opzichte van 2019 en is daarmee koploper van bijna alle aspecten in de lijst. En daar zijn super we trots op!Naar chocolade

Ontdek ze hier:

AH Kalfsragout beste uit de smaaktest

'Lekke stevig, en redelijk wat champignons'. De AH Kalfsragout is bij de Telegraaf smaaktest als beste uit de test. De Kalfsragout is een heerlijke ragout die je alleen nog maar hoeft op te warmen en serveert in (kant-en-klare) ragoutbakjes of met brood. Heb je al trek gekregen?

Ontdek 'm hier:

AH Tiramisu als beste uit de test

De AH Tiramisu is als beste getest door de Telegraaf. "Een volle smaak, goed zompig en alles in balans". En ook de cacaosmaak werd hoog gewaardeerd. *Bron: smaaktest De Telegraaf september 2020 - 5x de lekkerste tiramisuNaar meer toetjes

Proef 'm hier

De lekkerste appeltaart van Nederland!

Het taartje is met liefde gebakken, heeft een heerlijke kruimige bodem en is de nummer 1 volgens de smaaktest van Telegraaf: de AH Roomboter appeltaart. Het panel was lyrisch over de appeltaart: ‘Lekker bros deeg en grote friszure appels!’.

Ontdek 'm hier:

Het lekkerste saucijzenbroodje van Nederland!

In de Culinaire Test van de Telegraaf is het het Bretons saucijzenbroodje van Albert Heijn in de prijzen gevallen. Voor het testpanel trok deze typisch Nederlandse snack van AH verreweg de meeste fans: "Knapperige buitenkant, goed van smaak". Met een prijs van €0.75 is het AH Bretons saucijzenbroodje naast een prijswinnaar, ook een Prijsfavoriet. Heb jij hem al geproefd?

Ontdek 'm hier:

AH Spelt eierkoeken als beste uit de test

In de AD Smaaktest zijn onze AH Spelt eierkoeken met 4 sterren verkozen tot beste uit de test. De speltvariant van de populaire 'plakkerige koek' werd geprezen door de panelleden, vanwege zijn heerlijke smaak en 'fijne zemeltjes en lichte zoutje'. Hoe smaakt ie jou?

Ontdek 'm hier:

Onze Filet americains 3 keer in de prijzen bij de Culinaire Test

In de Culinaire Test van de Telegraaf zijn maar liefst drie van onze Filet americains in de prijzen gevallen. Onze Magere Filet americain heeft een eerste plek behaald. Ook onze originele Filet americain heeft een plek bemachtigd, namelijk een tweede plek. En ook onze Biologische Filet americain viel goed in de smaak. Deze was goed voor een vierde plek. Welke ga jij eerst proberen?

Twee keer Rosé van het Jaar 2020!

Dubbel goed nieuws: twee van onze rosés zijn namelijk uitgeroepen tot Rosé van het Jaar 2020! ​Proefschrift heeft zowel de Domaine de Saint Ser als Saint Roche bekroond met het zegel "Wijn van het Jaar" tijdens de 32ste Wijnconcours. De Domaine de Saint Ser is een echte Provence-rose, dus eentje met weinig kleur, veel fijne aroma's van rode zomervruchtjes en perzik en een hint van mediterrane kruiden. Als je op zoek bent naar eerlijke wijnen voor zo en aan tafel, niet te licht en niet te zwaar, makkelijk maar wel met karakter, dan zou je Saint Roche eens kunnen proberen.

Ervaar het zelf: