Services

Services

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kun je er ook terecht voor verschillende services. Kijk snel in jouw AH-winkel welke services we bieden. Hieronder staan ze allemaal.

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Naar AH Mobiel

Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Naar AH Fotoservice

Cadeaukaarten

Een cadeaukaart pakt voor iedereen leuk uit. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in drie categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Naar Cadeaukaarten

Postservice

Bij AH-winkels met een Postservice kun je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. En natuurlijk kun je bij iedere Albert Heijn altijd terecht voor postzegels.

Naar Postservice

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij AH. Bij de servicebalie kun je loten kopen van de Staatsloterij, het Miljoenenspel, verschillende spellen van de Lotto en krasloten.

Naar Loterijen

AH Stomerij

Bij AH is je kleding in goede handen. Bij onze stomerijservice kun je heren-, dames- en regenkleding, mantels en jassen en woontextiel laten stomen. Ook voor kleine kledingreparaties kun je bij ons terecht.

Naar AH Stomerij

AH Zelfscannen

Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kun je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa.

Naar AH Zelfscannen

Albert Heijn app

De Albert Heijn app is de gratis AH app voor op je smartphone om je boodschappenlijst te maken, boodschappen te bestellen of te zoeken in de recepten van Allerhande. Thuis, onderweg en in de winkel.

Download de app (iPhone)

Download de app (Android)

De Albert Heijn Assistant

Ik ben de Albet Heijn Assistant, jouw kook- en boodschappenhulp van Albert Heijn. Ik maak boodschappen doen nóg makkelijker. Ik check hoe laat onze bezorger bij je is. En ik help je koken met de recepten van Allerhande. De Albert Heijn Assistant is beschikbaar in Google Assistant en Google Home.

Naar Albert Heijn Assistant