Services

Naast boodschappen doen, kan je bij ons in de winkel ook terecht voor verschillende services. Zoek een winkel bij jou in de buurt en ontdek welke services we bieden. Hieronder alle winkelservices op een rij.

Lekker makkelijk. Je pakketje afhalen en terugsturen via jouw Albert Heijn met Budbee

Het is vast heel herkenbaar: je hebt online iets besteld en eindelijk komt je pakketje, ben je niet thuis. Of je wilt een pakketje terugsturen en moet dan apart de deur uit om je pakketje ergens af te geven. Wij hebben goed nieuws! Albert Heijn, bol.com en Budbee werken nu samen om het ophalen van webshop pakketten steeds gemakkelijker te maken. De komende maanden worden er door heel het land pakketkluizen in de Albert Heijn winkels geplaatst.

Hoe werkt het?
Bestel je online iets bij Bol.com of een andere webshop waar Budbee de bezorging van verzorgt? Dan kun je er voortaan voor kiezen om jouw pakketje op een door jou opgegeven tijdstip af te halen via de pakketkluis. Je ontvangt een code waarmee je de kluis in de Albert Heijn winkel kunt openen. Zo wordt boodschappen doen bij Albert Heijn nog leuker en gemakkelijker. 

Cadeaukaarten

Maak iemand blij met de AH Cadeaukaart. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in 3 categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Vind de ultieme verrassing

Zelfscannen

Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kan je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en hoef je niet in de rij te staan voor de kassa.

Meer over zelfscannen

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij Albert Heijn. Bij de servicebalie kan je terecht voor loten van de Staatsloterij, Lotto, Krasloten, TOTO winkel, Lucky Day, en Eurojackpot.

Zoek een winkel

Postservice en Bol.com

Bij onze winkels met een postservice kan je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. Bij sommige winkels hebben we ook een Bol.com afhaalpunt.

Zoek een AH Postservice

AH mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Meer over AH mobiel

AH Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Naar onze fotoservice

Sushibar en Halal

Bij sommige filialen kan je terecht voor heerlijk vers bereide sushi. Ook kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld een Halal assortiment.

Zoek een winkel

OV-service, geldautomaten & recycling

Bij een OV-servicepunt kan je het saldo van je OV-kaart opladen of bestellingen op je kaart zetten. In veel winkels zijn ook geldautomaten te vinden of kan je recyclebaar afval kwijt.

Zoek een winkel