Services

Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kan je er ook terecht voor verschillende services. Kijk snel in jouw AH-winkel welke services we bieden. Hieronder staan ze allemaal.

Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaukaart. Ons assortiment bestaat uit meer dan 40 verschillende cadeaukaarten, onderverdeeld in 3 categorieën: Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd.

Naar cadeaukaarten

Zelfscannen

Zelfscannen is een slimme manier van boodschappen doen. Met behulp van een handscanner scan je zelf je boodschappen, dan kan je direct je boodschappen inpakken tijdens het winkelen en hoef je niet in de rij te staan voor de kassa.

Lees meer over zelfscannen

Loterijen

Loten van je favoriete loterij koop je bij Albert Heijn. Bij de servicebalie kan je terecht voor loten van de Staatsloterij, Lotto, Krasloten, Toto, Lucky Day, en Eurojackpot.

Zoek een winkel

Postservice en Bol.com ophaalpunt

Bij Albert Heijn-winkels met een Postservice kan je tijdens het boodschappen doen je postzaken regelen en ook direct je pakket versturen of ophalen. En natuurlijk kan je bij iedere Albert Heijn altijd terecht voor postzegels. Bovendien is er bij sommige Albert Heijn-winkels een Bol.com afhaalpunt.

Bekijk hier de winkels met postservice

AH Mobiel

Voordelig prepaid bellen, sms'en en internetten begint bij Albert Heijn. Met altijd het meeste gratis bel- en internettegoed.

Lees meer over AH Mobiel

Fotoservice

Dé plek om wat van je foto's te maken. AH Fotoservice brengt je graag op nieuwe ideeën en maakt het je makkelijk om bijzondere dingen met je foto's te doen.

Naar AH Fotoservice

AH Stomerij & Kopieerservice

Bij AH is je kleding in goede handen. Bij onze stomerijservice kan je heren-, dames- en regenkleding, mantels en jassen en woontextiel laten stomen. Ook voor kleine kledingreparaties kan je bij ons terecht. Bovendien kan je voor al je kopieerwerk terecht bij onze kopieerservice.

Vind een winkel

Sushibar en Halal assortiment

Bij bepaalde Albert Heijn-winkels kan je terecht voor heerlijk vers bereide sushi bij de Sushibar. Heb je speciale wensen? Geen probleem. Dan kan je ook bij de Albert Heijn terecht voor bijvoorbeeld een Halal assortiment.

Vind een winkel

OV-service, geldautomaten & recycling

Bij Albert Heijn-winkels kan je bij een OV-servicepunt het saldo van je OV-kaart opladen of bestellingen op je kaart zetten. Om het nog wat makkelijker te maken zijn er in veel van onze winkels geldautomaten te vinden. Bovendien kan je recyclebaar afval ook kwijt in bepaalde Albert Heijn-winkels.

Zoek een winkel