AH Cadeaukaarten

Ben je op zoek naar een veelzijdig cadeau? Maak dan iemand blij met de AH Cadeaukaart. De kaart is verkrijgbaar en geldig in de Albert Heijn-winkels. Bij de kassa kan je de kaart opwaarderen. Je bepaalt zelf welk geldbedrag er op wordt gezet tussen 5 en 150 euro.

NIEUW: Albert Heijn verkoopt ook digitale cadeaukaarten. Kijk voor het gehele assortiment en voor meer informatie op cadeaukaarten.ah.nl.

 

Meerdere kaarten

Ben je een zakelijke klant en wil je meerdere kaarten tegelijk kopen? Dan kan je een account aanmaken en de kaarten online bestellen.

 

Check je saldo

Voordat je je cadeaukaart gaat verzilveren wil je natuurlijk weten hoeveel je te spenderen hebt. Dit kan online, of door je saldo op te vragen bij een winkel bij jou in de buurt.

Online je saldo checken? Klik dan hier.

Cadeaukaarten voor Mode & Wonen, Entertainment en Vrije tijd

Bij Albert Heijn kan je ook terecht voor andere cadeaukaarten. Bijvoorbeeld een cadeaukaart van Bol.com. Neem eens een kijkje bij ons ruime assortiment van cadeaukaarten in onze winkel. Altijd een gepast cadeau, voor iedere gelegenheid. Je kan kiezen voor cadeaukaarten met een vaste waarde of je bepaalt zelf welk geldbedrag erop wordt gezet.

De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels en in de AH To Go. Het assortiment cadeaukaarten per winkel kan verschillen.

 

Cadeaukaartenenvelop

Om de cadeaukaart feestelijk te verpakken, kan je er een cadeaukaartenvelop t.w.v. 0.50 euro bij kiezen. In deze envelop kan je de cadeaukaart aan de ene zijde erin vastschuiven en aan de andere zijde kan je een persoonlijke tekst schrijven.

Voorwaarden

  • Met de AH Cadeaukaart kun je bij alle Albert Heijn-winkels in Nederland en België betalen, inclusief AH to go.
  • De AH Cadeaukaart kan niet worden gebruikt voor online bestellingen.
  • Het tegoed op de AH Cadeaukaart is drie jaar geldig na aankoop en kan in delen worden gebruikt.
  • Het tegoed kan niet contant worden uitbetaald.
  • Op de AH Cadeaukaart zijn aanvullende algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk de voorwaarden onder VII Aanvullende Algemene voorwaarden Albert Heijn Cadeaukaarten.

In geval van cadeaukaarten is de Onvoorwaardelijke Kwaliteits Garantie (OKG) van Albert Heijn niet van toepassing. Dit betekent dat na aankoop van een cadeaukaart het niet mogelijk is om deze te ruilen of te retourneren.

 

Wil je meer informatie?