9 spelletjes voor uren vermaak

De vakantie is de uitgelezen kans voor kinderen om heerlijk te spelen. Weet niemand wat te doen? Jij bent de redder in nood met de negen spelletjes op deze pagina. En stiekem zijn die ook heel leuk om te doen buiten de vakanties om!

1. Zoek de verschillen

Zoek de verschillen is misschien wel een van de meest bekende kinderspelletjes. En het blijft ontzettend leuk om te doen! Deze hamsters staan op het punt om het water in te springen. Kunnen jullie de vijf verschillen vinden?

Download en print dit spelletje

2. Verbind de punten

Verbind de punten is een uitdagend spelletje voor kinderen die het tellen onder de knie hebben. Verbind de vijftig punten zodat deze hamster niet langer in zijn blootje staat.

Download en print dit spelletje

3. Help de bezorger op weg

Oh, oh: onze bezorger kan de weg naar zijn bezorgbusje niet meer vinden. Het zou heel fijn zijn als iemand hem te hulp kan schieten. De weg kan worden uitgetekend met een potlood, stift of pen in elk kleurtje dat jullie willen.

Download en print dit spelletje

4. Beschilder kiezelstenen

Zijn jullie op vakantie en gaan jullie de omgeving ontdekken? Verzamel dan tijdens de verkenningstocht wat mooie kiezelstenen. Tover ze met wat verf vervolgens om tot de prachtigste figuren zoals een Minion of bij!

Download en print de speelkaart

5. Zoek alle woorden

Is lezen voor de kinderen geen probleem? Dan kunnen ze de hersens kraken op een woordzoeker. In onze woordzoeker zitten tien woorden verstopt. Wie heeft ze als eerste gevonden?

Download en print dit spelletje

6. Kleuren maar

Kleuren kan op elke leeftijd en is een heerlijk tijdverdrijf. Tussen de lijntjes blijven mag, maar hoeft zeker niet. De hamster surft er op onze kleurplaat op los. Welke kleur krijgt zijn surfplank?

Download en print de kleurplaat

7. Speel auto bingo

Gaan jullie met de auto op vakantie? Lang stilzitten kan best lastig zijn. Gelukkig zijn er veel leuke spelletjes voor kinderen in de auto te bedenken. Jullie kunnen bijvoorbeeld auto bingo spelen. Wie ziet er als eerst een vliegtuig?

Download en print de bingokaart

8. Tel alle AH bezorgbusjes

Ga je in Nederland of België op vakantie? Dan is het leuk om te tellen hoeveel AH bezorgbusjes je ziet als je onderweg bent. Het zijn er vast heel wat!

Download en print de telkaart

9. Speel boterhamster, kaas en eieren

Boter, kaas en eieren, het is een eeuwenoud en eenvoudig spelletje voor twee spelers. Wie het eerst drie kruisjes op een rij weet te zetten, wint. Wie wordt kampioen boterhamster, kaas en eieren?

Download en print het speelveld

Zo gaan papa en mama ook lekker de vakantie in:

Laat de boodschappen via Albert Heijn bezorgen op je vakantieadres.

Laat je boodschappen bezorgen op je vakantieadres

Op vakantie in Nederland? Laat de boodschappen bezorgen op jullie vakantieadres. Wel zo ontspannen: het supermarktbezoek overslaan. Wat doen jullie voor leuks in de overgebleven tijd?

Wijzig jouw adres
Start nu jouw gratis zomerbundel bij Albert Heijn.

Krijg 1 maand gratis bezorging met de zomerbundel

Het vakantiegeld hoeft niet in één keer op! Laat je boodschappen met de zomerbundel één maand lang gratis bezorgen, wanneer jij dat wilt. Ook op je vakantieadres.

Start jouw zomerbundel
Bekijk alle zomerse producten van Albert Heijn.

Bekijk ons zomerse assortiment

Speciaalbier, zonnebrand en waterijs: heerlijke zomerse producten die veel op de boodschappenlijstjes terugkomen gedurende de vakantie. Hebben jullie alles al in huis?

Bekijk onze zomerse producten

Meer lezen?