Paaseieren: 23 soorten

Paaseieren: de 23 lekkerste soorten op een rij

Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want het is eind’lijk Pasen en dat vieren wij… met paaseitjes! Van wit tot puur, van advocaatvulling tot praliné en van groot tot klein: de keuze is reuze. Kan je van al die paaseitjes geen chocolade meer maken? En zie je door alle vullingen het bos niet meer? Wij helpen je een handje met onze Delicata paaseisoorten en -smaken.

 

 

Massief melk, Massief puur, Massief wit

Leuk al die vullingen, maar ga jij gewoon voor de classic zonder poespas? Deze zakjes zijn helemaal gevuld met jouw favoriete chocolade!

  • Paasei massief melk
  • Paasei massief puur
  • Paasei massief wit

Melk mokka, Melk karamelzeezout, Puur advocaat

Dit zijn onze favoriete eitjes!

  • Melkchocolade met mokkacrèmevulling
  • Melkchocolade met chococrème, stukjes karamel en zeezout
  • Pure chocolade met zachte advocaatvulling

Melk pralinécrunch, Wit praliné, Mix met Hazelnoot

Pralinéliefhebber? Dan zit je hier goed! Ga je voor wit of melk? De melkeitjes hebben zelf nog een crunchy bite. Of ga voor de wit/melk/puur mix. Je vindt in ieder eitje een hazelnoot in het midden!

Delicata: Samen maken wij chocolade 100% slaafvrij

Zéker met Pasen willen we zo veel mogelijk mensen blij maken met onze chocolade. Chocolade wordt gemaakt van cacaobonen. cacaobonen groeien op plantages waar cacaoboeren werken. Zij krijgen zo weinig betaald dat ze nauwelijks rond kunnen komen. Op de verpakking van de Delicata-eitjes staat het Open Chain logo, dat staat voor eerlijke, duurzame cacao. En de boeren met wie we samenwerken, worden beter betaald en opgeleid.

Wit met pistachepraliné & Wit met amandelpraliné

De combinatie van (witte) chocolade en praliné is goddelijk. Met een zachte crème van pistache of amandelen maak je iedereen blij. Niemand zegt nee tegen deze praliné

Melk met pecan karamel & Melk met karamel

Karamellovers verzamelen! Deze melkchocolade-eitjes met zeezout zijn gevuld met een heerlijk zachte pecan-karamelvulling. Of ga je voor karamel met stukjes gekaramelliseerde hazelnoot?

Wit met framboos & Wit met lemoncheesecake

Zoete, witte chocolade doet het super met fruitsmaken. Probeer witte eitjes met frisse framboosvulling. Gek op cheese(cake)? Proef paaseitjes met een heerlijke citroen cheesecakesmaakvulling.

Melk chocomousse crisp & Melk met pindakaas crisp

Voor de crispy-liefhebbers! Ga je voor melk paaseitjes met een romige hazelnoot chocomoussevulling of toch voor melk met een pindakaasvulling? Beide hebben hier en daar een knapperig rijstbolletje!

Puur met karamel en espresso & Puur met brownie

Voor iedereen die van échte chocolade houdt. Pure chocolade-eitjes, gevuld met een zachte karamel met koffiesmaak. Dubbel zo veel chocolade? Probeer ze dan 's met een goddelijke brownievulling.

Wit met melkchocolade & Melk met witte chocolade

Kan je nooit kiezen tussen melk en wit? Combineer ze met witte eitjes gevuld met melkchocoladecrème en krokante koekstukjes. Of laat de zachte witte chocolade uit deze melkchocolade-eitjes stromen.

Melk praliné & Wit chocomousse OF Karameltoffee

Bij deze eitjes is de melkchocolade-helft gevuld met zachte praliné. Heb je de witte chocoladehelft liever gevuld met karameltoffee of met witte chocomousse? Allebei duo zo lekker!

Meer lezen?

Knutselen met Pasen

Wat is er nu leuker dan om met Pasen samen de leukste paasknutsels te maken? Vind hier vijf ideeën voor de vrolijkste paascreaties.

Bekijk de 5 creaties
Geknutselde eierdopjes voor Pasen

Paaseieren schilderen

Maak het mooiste, grappigste of gekste ei. Kinderen zijn er dol op! Met deze paastraditie hoeft een leuke en creatieve middag helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij delen een stappenplan met je!

Bekijk het stappenplan
Wie maakt het mooiste paasei?

6x tips voor een versierde paastak

Net als met de kerstboom kan je je helemaal uitleven op paastak versiering. Wij geven je zes originele, inspirerende tips om jouw paastak te versieren!

Versier je paastak
Versierde paastak