bewaar
Granolanestjes met paaseitjes
Granolanestjes met paaseitjes
bewaar

Granolanestjes met paaseitjes

Chocolade paaseitjes in een nestje. Hoe leuk is dat? En als blijkt dat je die nestjes ook kunt eten, is het (paas)feest compleet.

10 min. bereiden
30 min. wachten
0waarderingen

Ingrediënten

8 porties

100 g

Eat Natural granooolala cacao & almonds

100 g

pure chocolade

16

paaseitjes

Dit heb je nodig

  • blender of keukenmachine

  • papieren cupcakevormpjes

  • muffinvorm met 12 holtes

Chocolade paaseitjes in een nestje. Hoe leuk is dat? En als blijkt dat je die nestjes ook kunt eten, is het (paas)feest compleet.

Aan de slag

1

Maal de granooolala in een paar seconden iets fijner in de keukenmachine of blender met de pulseerknop.

2

Breek de chocolade in stukken en doe in een vuurvaste kom boven een pan met kokend water. De bodem van de kom mag het water niet raken. Laat de chocolade smelten (au bain-marie).

3

Neem de kom van de pan en meng de granooolala door de gesmolten chocolade. Doe de cupcakevormpjes in de holten van de muffinvorm en verdeel het granooolalamengsel erover. Druk het mengsel met een lepel tegen de zijkanten, zodat er een soort bakjes (nestjes) ontstaan.

4

Zet in de koelkast en laat in 30 min. hard worden. Haal de bakjes uit de vormpjes en leg er paaseitjes in.