Gra­no­la­n­est­jes met paasei­tjes

Chocolade paaseitjes in een nestje. Hoe leuk is dat? En als blijkt dat je die nestjes ook kunt eten, is het (paas)feest compleet.

(0) waardeer
gebak Chocolade paaseitjes in een nestje. Hoe leuk is dat? En als blijkt dat je die nestjes ook kunt eten, is het (paas)feest compleet. 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of keukenmachine
  • 8 papieren cupcakevormpjes
  • muffinvorm met 12 holtes

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maal de granooolala in een paar seconden iets fijner in de keukenmachine of blender met de pulseerknop.
  2. Breek de chocolade in stukken en doe in een vuurvaste kom boven een pan met kokend water. De bodem van de kom mag het water niet raken. Laat de chocolade smelten (au bain-marie).
  3. Neem de kom van de pan en meng de granooolala door de gesmolten chocolade. Doe de cupcakevormpjes in de holten van de muffinvorm en verdeel het granooolalamengsel erover. Druk het mengsel met een lepel tegen de zijkanten, zodat er een soort bakjes (nestjes) ontstaan.
  4. Zet in de koelkast en laat in 30 min. hard worden. Haal de bakjes uit de vormpjes en leg er paaseitjes in.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Granolanestjes met paaseitjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gra­no­la­n­est­jes met paasei­tjes

1
1
  • 100 g Eat Natural granooolala cacao & almonds

Maal de granooolala in een paar seconden iets fijner in de keukenmachine of blender met de pulseerknop.

2
2
  • 100 g pure chocolade

Breek de chocolade in stukken en doe in een vuurvaste kom boven een pan met kokend water.

3
3

De bodem van de kom mag het water niet raken. Laat de chocolade smelten (au bain-marie).

4
4

Neem de kom van de pan en meng de granooolala door de gesmolten chocolade.

5
5

Doe de cupcakevormpjes in de holten van de muffinvorm en verdeel het granooolalamengsel erover.

6
6

Druk het mengsel met een lepel tegen de zijkanten, zodat er een soort bakjes (nestjes) ontstaan.

7
7
  • 16 paaseitjes

Zet in de koelkast en laat in 30 min. hard worden. Haal de bakjes uit de vormpjes en leg er paaseitjes in.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.